Kauniečiai praneša: uždaryta viena pagrindinių Panemunės gatvių (papildyta) | Kas vyksta Kaune

Kauniečiai praneša: uždaryta viena pagrindinių Panemunės gatvių (papildyta)

„Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Pirmadienį „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai sukruto dėl Panemunėje uždarytos Vaidoto gatvės. Nors ribojimai dėl „Kauno vandenų“ vykdomų darbų čia taikomi jau kelias dienas, dalis vairuotojų važiuoja kaip įpratę.

Sulig naujos savaitės pradžia redakciją pasiekė klausimai dėl uždarytos Vaidoto gatvės. Atvažiavus Kariūnų plentu, į kairę link Panemunės tilto sukti norinčius vairuotojus pasitinka „plyta“ – kelio ženklas „Įvažiuoti draudžiama“.

Eismas čia nukreipiamas A. Smetonos alėja palei Nemuną. Tuo tarpu nuo Šančių važiuojantiems automobiliams, kaip socialiniuose tinkluose dalijosi kauniečiai, leidžiama judėti viena Vaidoto gatvės juosta.

Gyventojai pastebėjo, kad eismą ribojantys ženklai čia išdygo dar šeštadienį, tačiau dalis vairuotojų jų nepaiso ir leidžiasi į potencialiai pavojingą avantiūrą, mat gali kaktomuša „susitikti“ su priešinga kryptimi važiuojančiomis mašinomis.

Kauniečių žiniomis, gatvę perkasta dėl įmonės „Kauno vandenys“ čia atliekamų vandentiekio tvarkymo darbų. Bendrovės puslapyje nurodoma, kad spalio 12 d. Vaidoto gatvėje buvo tikrinami ir plaunami buitinių nuotekų tinklai, dėl rekonstrukcijos darbų išjungta vandentiekio linija, nors vandens tiekimas vartotojams nebuvo nutrauktas.

„Kauno vandenys“ taip pat įspėjo, kad dėl atnaujinimo darbų vandentiekio linijos atkarpa išjungiama ir spalio 15 d. Darbų metu esą laikinai gali pablogėti vandens kokybė.

Visgi apie eismo ribojimus įmonės portale nedetalizuojama, kiek laiko Vaidoto gatvėje bus draudžiama važiuoti viena kryptimi, nenurodoma. Dėl ribojimų klausimai išsiųsti „Kauno vandenims“ – gavę komentarą, papildysime.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad viena pagrindinių Panemunės gatvių „Remix“ asfalto klojimo mašina sutvarkyta 2015-ųjų spalį – jos remonto pabaiga sutapo su naujo Panemunės tilto atidarymu.

Papildyta

Kauno miesto savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis „Kas vyksta Kaune“ pateiktame komentare informavo, kad Vaidoto gatvėje uždaryta viena juosta nuo Tilto gatvės iki Kariūnų plento. Čia iki šių metų pabaigos numatyta įgyvendinti vandentiekio inžinerinių tinklų rekonstravimo projektą.

„Minėtoje atkarpoje bendrovė „Kauno vandenys“ vykdo vandentiekio magistralinio tinklo rekonstrukciją. Darbus rangovai minėtoje atkarpoje planuoja baigti iki lapkričio pabaigos“, – sakė A. Pakalniškis.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA