Skaitytojas pasidygėjo darbais Kauno centre: praėjęs išlįsi kaip iš cemento dėžės | Kas vyksta Kaune

Skaitytojas pasidygėjo darbais Kauno centre: praėjęs išlįsi kaip iš cemento dėžės

Skaitytojo nuotr.

Pirmadienį „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas susirūpino miesto centre atliekamų darbų sauga tiek darbininkų, tiek praeivių atžvilgiu. Tvarkytojams bepjaustant šaligatvio plyteles pakilo didžiulis dulkių debesis.

„Čia ne laužą kūrena. Čia „Kauno keliai“ tvarko šaligatvį Trakų gatvėje. Kad nesisaugo patys, tai gal ir jų reikalas. Nors, kai susirgs, bus kalta vadovybė“, – svarstė Audrius.

Tačiau vyras tuoj pat pastebėjo, kad kitoje gatvės pusėje yra Vinco Kudirkos progimnazija, o visas rajonas bepjaunant plyteles skendi dulkėse.

Pjaunamos plytelės sukėlė didelį dulkių debesį / Skaitytojo nuotr.

„Baisu. Gal Kaunas ir tvarkosi. Bet kai kur tai tuo pačiu ir labai dergia. Ten praeit baisu, išlįsi kaip iš kamino ar cemento dėžės“, – tvirtino skaitytojas.

„Kas vyksta Kaune“ susisiekus su šaligatvį remontuojančios bendrovės „Kauno keliai“ techniniu direktoriumi Vaidu Dėdele, šis teigė, kad dulkėtumą ir darbų atlikimo pobūdį turėtų komentuoti tiesioginis šio objekto vadovas. Visgi pirmadienį žurnalistams gauti šio asmens komentaro taip ir nepavyko.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA