Kauniečiai pasibaisėjo vaizdais žinomoje miesto vietoje: gal pats Kaukas keršija? | Kas vyksta Kaune

Kauniečiai pasibaisėjo vaizdais žinomoje miesto vietoje: gal pats Kaukas keršija?

Antradienio rytą kauniečius pašiurpino išvystas vaizdas lokacijoje, kurioje yra garsieji Kauko laiptai. Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai atsiuntė nuotraukas, atvaizduojančias esamą situaciją – išrausta teritorija, palikti darbiniai įrengimai bei vandeniu gausiai užlietos kai kurios vietos.

[galerija kiek=”4″]

„Darbininko nė vieno, viskas išmėtyta, sunaikinta išdraskyta, apsemta – palikta likimo valiai. Purvas, smėlis ir dumblas iš čia plaukia net į Laisvės alėją“, – piktinasi gyventojai.

Kauniečiai negalėdami atsistebėti pamatytais ne itin džiuginančiais vaizdais, ėmė spėlioti, gal tokiu būdu pats Kaukas keršija už nekokybišką darbą ir prastą vadovavimą?

„Tarpukariu Kauko laiptai buvo patys gražiausi laiptai Europoje. Liūdna ir graudu, kai pražudomos tikrosios Kauno vertybės“, – apgailestavo jie.

Primename, jog pavasarį miesto valdžia pažadėjo naujam gyvenimui prikelti Kauno centrą ir Žaliakalnį jungiančius apleistus ir pamirštus legendinius Kauko laiptus.

„Tikrai bus dienų, kai objekte pluš 30-40 žmonių vienu metu. Darbus pradedame nuo senosios dangos ardymo. Balandį norime išardyti laiptus, kurių pakopas privalome išsaugoti. Tuomet pradėsime įrenginėti nuotekų ir vandentiekio tinklus. Didžiausias iššūkis – senojo baseino transformacija į aikštę su trykštančiais fontanais. Džiaugiamės galėdami prisidėti prie Kaunui itin svarbaus objekto atnaujinimo“, – prieš kurį laiką laukiančias užduotis vardijo darbus vykdančios bendrovės „HSC Baltics“ projektų vadovas Vaidas Šimkūnas.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA