Skaitytojai užfiksavo masines muštynes: žiauriai sudaužytas žmogus | Kas vyksta Kaune

Skaitytojai užfiksavo masines muštynes: žiauriai sudaužytas žmogus

Skaitytojo nuotr.

Ramiai sutikti savaitgalį pavyko ne visiems kauniečiams. „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai penktadienio vakarą užfiksavo žiaurų agresijos protrūkį Draugystės gatvėje, netoli parduotuvės „Maxima“. Lupti auką čia netrukdė nė sugipsuota koja, o ramentai tapo egzekucijos įrankiais.

Penktadienį, apie 22 val., muštynės kilo prie naktinio baro. Filmuotoje medžiagoje iš pradžių fiksuojamas žmonių sambūris. Su grupele iš pažiūros nesusijęs vyras bando pasitraukti iš kaitrios atmosferos, kai jį pasiviję du kiti asmenys sulaiko ir neleidžia nueiti.

Tuoj po to ryškiai mėlynais marškinėliais apsitaisęs vyrukas pasiunčia auką į nokdauną. Po pirmo smūgio parkritęs vyras ramybėje nepaliekamas – aplink renkasi daugiau agresorių.

Vienas aršiausių – sugipsuota koja ir dviem ramentais, kuriuos naudoja tikrai ne pagal pirminę paskirtį. Vyras be atvangos kurį laiką vanoja ant šaligatvio susmukusį nukentėjusįjį – matyti, kad smūgiai skrieja ir į galvą.

Muštynių masiškumas išties buvo vienpusis – įsiaudrinę mušeikos daužė vieną pilietį. Publika čia būriavosi neeilinė – gipsuotai kojai kompaniją palaikė ir vyrukas gipse įkalinta ranka. Šios aplinkybės įsitraukti į konfliktą nė kiek netrukdė.

Susisiekus su Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budinčiu pareigūnu, šis „Kas vyksta Kaune“ patvirtino, kad pranešimas apie muštynes Draugystės gatvėje gautas penktadienį, 21.56 val.

Surinkta medžiaga, ji perduota Dainavos policijos komisariatui, bet ikiteisminis tyrimas kol kas nėra pradėtas. Pareigūnai šiuo metu turi informacijos tik apie nukentėjusįjį – nepranešama apie sulaikytus, įtariamus asmenis. Sumuštas asmuo buvo išvežtas į gydymo įstaigą.

Kauno greitosios medicinos pagalbos stoties pamainos vyresnysis gydytojas „Kas vyksta Kaune“ patikslino, kad vakar sumuštas 24 metų amžiaus vyras. Jis patyrė veido sužalojimus ir buvo pristatytas į Kauno klinikas. Sužeidimai, pašnekovo teigimu, gyvybei pavojaus nekeliantys.

Naktiniai miesto „barai“, mėginantys riboti alkoholio išsinešimą, dažnai tampa abejotinos reputacijos asmenų susibūrimo taškais. Gyventojai teigia, kad tai jau ne pirmas kartas, kai prie alkoholio platinimo vietų Draugystės gatvėje ir kitur Kaune kyla konfliktai.

Nevertėtų pernelyg nustebti, jeigu į tokį barą užsukęs po vidurnakčio rasi pardavėją neįskaitomu veidu, tarp kraujo balučių šluota stumdančią stiklo šukes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA