Naujojo „McDonalds“ Kaune projektuotojai stipriai apsiskaičiavo (video) | Kas vyksta Kaune

Naujojo „McDonalds“ Kaune projektuotojai stipriai apsiskaičiavo (video)

„Kas vyksta Kaune“ nuotr.

Nors greitojo maisto įsigijimo neišlipant iš automobilio paslauga turėtų leisti ratuotiems klientams pasisotinti itin lengvai, naujojo „McDonalds“ restorano „McDrive“ lankytojams dėl mėsainių tenka paprakaituoti. Skaitytojai „Kas vyksta Kaune“ praneša, kad pataikyti privažiuoti prie apmokėjimo langelio iš pirmo karto praktiškai neįmanoma.

Lapkričio 3 d. Karaliaus Mindaugo pr. 18 duris atvėrusio greitojo maisto restorano projektuotojams kauniečiai turi priekaištų. „Kas vyksta Kaune“ jie sakė, kad privažiavimas „aštriu“ 180 laipsnių posūkiu neleidžia sėkmingai priartėti prie langelio, kuriame apmokamas užsakymas.

Prie maitinimo įstaigos apsidairyti nuvykę portalo žurnalistai pamatė kaip tik tai, kuo ir guodėsi kauniečiai. Dažnam vairuotojui nepavyksta pirmu kartu įveikti posūkio siauru spinduliu – priartėjus prie pastato sienos, tenka jungti atbulinę pavarą ir užbaigti manevrą vėl pasistūmus pirmyn.

Tie, kuriems pavyksta pravažiuoti „neatsirėmus“ į pastato sieną, atsiduria per toli nuo langelio ir taip pat turi pajudėti atgal, kad prisigretintų ir galėtų sumokėti už maistą, užsakytą po baltu stogeliu prieš leidžiantis į pragaištingą posūkį. Nepavažiavusiems atbulomis tenka lipti iš transporto priemonių, o visos „McDrive“ idėjos praktiškumas ir patogumas prasisklaido.

Kaip puse lūpų minėjo restorano darbuotojai, privažiuoti pirmu bandymu čia dar nepavyko nė vienam vairuotojui, išskyrus gal tik dviratininkus ar motociklininkus. Portalo žiniomis, ne vienas alkanas kaunietis, manevruodamas siaurame apsisukime, netgi apgadino transporto priemonę.

„Kas vyksta Kaune“ susisiekus su objekto rangovo UAB „Agentus“ statybos projektų vadovu Jonu Ažuku, dirigavusiu ir restorano statyboms, jis nesiėmė vertinti suprojektuoto įvažiavimo parametrų ir plačiau situacijos nekomentavo.

Lygiai nekalbus buvo ir naujojo „McDonald’s“ vadovas, oficialiai nei pripažinęs, kad ši problema žinoma, nei atskleidęs, ar sulaukiama vairuotojų nusiskundimų. „Kas vyksta Kaune“ klausimus dėl apsunkinto aptarnavimo ir galimų privažiavimo pakeitimų pateikė šį prekės ženklą Lietuvoje vystančiai įmonei „Premier Restaurants“ – gavus komentarą, skaitytojai bus informuoti.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA