Didžiausias sporto klubas Baltijos šalyse „VS-FITNESS“ atšventė pirmąjį gimtadienį | Kas vyksta Kaune

Didžiausias sporto klubas Baltijos šalyse „VS-FITNESS“ atšventė pirmąjį gimtadienį

Organizatorių nuotr.

Apie tris valandas – tiek laiko trunka detaliai aprodyti Kaune, prekybos centre „Mega“ įsikūrusį sporto ir sveikatingumo centrą „VS-FITNESS“. 7500 kvadratinių metrų erdvėje slepiasi visas sporto miestas, kurio erdves būtų galima vadinti nebe salėmis, o rajonais: treniruoklių rajonas, sveikatingumo rajonas ar teniso rajonas. „Sportu čia susidomi net tie, kurie visada galvojo, kad sportas yra kažkokia kančia“, – šypsosi viena iš klubo trenerių Inga Variakojienė. Šį sekmadienį didžiausias sporto klubas Baltijos šalyse su trenksmu, gera muzika ir daug prakaito atšventė pirmąjį gimtadienį.

[galerija kiek=”24″]

Susilieja muzika, technologijos ir sportas

„VS-Fitness“ gimtadienis tapo savotiška atvirų durų diena, kurios metu lankytojai buvo kviečiami pajusti tikrą klubo dvasią ir pasižvalgyti po įspūdingas erdves.

„Visada siekiame, kad sportas ir geras laikas taptų sinonimais, taigi tai atsispindėjo ir mūsų gimtadienio programoje“, – pasakoja „VS-Fitness“ rinkodaros vadovas Edvinas Mockaitis. Nuo Iron Vyto ant scenos iki „crosstraining“ iššūkio specialioje zonoje, nuo grožio konsultacijų sveikatingumo centre iki žaviosios Eglės Jurgaitytės ar Rūtos Loop pasirodymų – net 25-ias sportines veiklas papildė 9-ių skirtingų atlikėjų šou.

Donatas Baumila / Organizatorių nuotr.

„Noriu pabrėžti, kad tokį patį požiūrį į sportą turime ne tik per gimtadienius, bet ir kas dieną, pavyzdžiui, „Fitness bike“ treniruotėse minimą dviračiu paverčiame tiesiog nerealiu laiko praleidimu: važiuojame pro virtualiame ekrane besikeičiantį kraštovaizdį, o fone skamba specialiai tam važiavimui pritaikyta muzika. Taip deginamos ne tik kalorijos, bet ir prasta nuotaika“, – šypsosi E. Mockaitis.

Išrinktas tvirčiausias pilvo presas Kaune

Kaunas – sportiškų žmonių miestas, todėl iš akies nuspėti, kas turi kiečiausią pilvo presą nelengva. Tačiau tam yra specialus prietaisas, kurį naudojant galima išrinkti tvirčiausio preso savininką. Juo tapo nuolatinis klubo lankytojas Tautvydas Grabauskas. T. Grabauskas aiškina, kad norint tobulo pilvo preso reikia labai daug dėmesio skirti mitybai, o, jau sureguliavus mitybą, sistemingai atlikti standartinius pilvo preso pratimus: atsilenkimus ar vadinamuosius „plank“.

 

Plačiausios sportavimo galimybės Lietuvoje

Ne tik pirmasis gimtadienis bet ir pirmoji vieta kalbant apie siūlomas galimybės: „VS-Fitness“ sporto ir sveikatingumo centre galima išbandyti paslaugas, kurių Lietuvoje dažniausiai dar nėra arba sunku rasti tokią jų koncentraciją po vienu stogu.

Sporto klubo lankytojas / Organizatorių nuotr.

 

„Visų pirma, „VS-Fitness“ teikiamos ne vien sporto, bet ir sveikatingumo paslaugos: kas dieną čia dirba kineziterapeutai, galimos gydytojo, dietologo konsultacijos. Sporto inventorius taip pat patenkintų net didžiausių profesionalų užgaidas: turime daugiau nei 100 moderniausių kardio treniruoklių, virš 6 tonų laisvų svorių (hantelius net iki 60 kilogramų!), profesionaliausią „crosstraining“ erdvę, teniso kortuose – aukščiausios kokybės, „US OPEN“ turnyro dangą, baseiną kilnojamu dugnu, labiausiai pažengusią biometrinę klientų aptarnavimo sistemą, o visos grupinės salės aprūpintos išskirtinai „Reebok“ inventoriumi…“ – aprodymas klubo patalpas išskirtinumus vardina E. Mockaitis.

Patogus ir naujokams

Nors „VS-Fitness“ mielai renkasi ilgamečiai sporto entuziastai, klubas siūlo visas sąlygas ir pradedantiesiems. „Bėgioti ne visada norinčios merginos su malonumu renkasi laiptinius treniruoklius, kurie sudegina tikrai nemažai kalorijų, tačiau pats procesas yra daug malonesnis. Tiems, kurie vis tiek nori rinktis bėgimą, tačiau „nedraugauja“ su įprastais bėgimo takeliais, siūlome takelius, kuriuose bėgimo greitį nustato ne programa: jį savo žingsniais sukuriate jūs pats. Na, o grupinėms treniruotėms ant dviračių abejingų nelieka niekada“, – šypsosi treneris Kęstutis Žukas ir prideda, kad dar vienas, ypač svarbus pastebėjimas iš klientų pusės yra tai, kad čia nebūna eilių prie vadinamųjų kardio trenriuoklių. „Tiesiog jų yra labai daug – daugiausiai Baltijos šalyse!”.

Jauninančios procedūros

„Norime taupyti klientų laiką, todėl stengiamės suteikti jiems ne tik pasirinkimą iš įvairiausių sportavimo būdų, bet ir kuo daugiau paslaugų po vienu stogu: čia pat galite nueiti į pirtį, soliariumą ar išskirtinę procedūrą kriokameroje, kurioje oras atšaldomas net iki -140 laipsnių. Veikiant šalčiui ypač suaktyvėja medžiagų apykaita, o tai gerai veikia visą organizmą, sustiprina jo priešinimąsi infekcijoms, procesai taip pat stangrina odą ir padeda atsistatyti raumenims“, – sveikatinimosi galimybes atskleidžia E. Mockaitis.

„Savo gimtadienio švente norėjome pakviesti visus sportui neabejingus miestiečius ateiti ir įsitinkinti tuo, ką kuriame. Norime, kad visi žinotų apie tai, kokios maksimalios galimybės yra ne tik Kaune, bet visose Baltijos šalyse. Ir jos yra visai šalia: čia pat, „Megoje“, – sportuoti kviečia Edvinas Mockaitis iš „VS-Fitness“.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA