Košmariška diena tęsiasi – popietę partrenkti dar du žmonės | Kas vyksta Kaune

Košmariška diena tęsiasi – popietę partrenkti dar du žmonės

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Portalas „Kas vyksta Kaune“ anksčiau pranešė apie ryte įvykusius eismo įvykius, kuomet buvo partrenktos dvi pėsčiosios. Panašu, jog sudėtingas pirmadienis tęsiasi – Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas praneša apie dar du naujus įvykius.

Praėjus kelioms minutėms nuo 13 valandos Kauno policija gavo pranešimą, jog K. Petrausko gatvėje vaikinas partrenkė pėsčiąjį. Nuvykus į įvykio vietą paaiškėjo, jog automobilį „Rover“ vairavo nepilnametis neturėdamas vairuotojo pažymėjimo.

Pirminiais duomenimis, už automobilio vairo sėdėjęs asmuo buvo blaivus. Nukentėjęs pėstysis dėl patirtų sužeidimų buvo pristatytas į gydymo įstaigą.

Kitas įvykis beveik tuo pačiu metu įvyko miesto centre – ten moteris už visureigio „Honda CR-V“ vairo A. Mickevičiaus gatvėje kliudė dešimtmetę mergaitę. Pirminiais duomenimis, vairuotoja taip pat buvo blaivi.

Vos prieš dvi savaites šioje gatvėje buvo ženkliai sumažintas maksimalus leistinas greitis – taip buvo siekiama sutramdyti vairuotojus, neapdairiai kertančius sankirtą su Laisvės alėja.

 

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA