Kauno „Akropolyje” duris atvėrė naujas MTTC salonas | Kas vyksta Kaune

Kauno „Akropolyje” duris atvėrė naujas MTTC salonas

R.Tenio nuotr.

UAB „Mobiliųjų telefonų techninis centras” (MTTC) atidarė naują klientų aptarnavimo saloną Kauno „Akropolyje”. Jis pakeis anksčiau Kęstučio gatvėje buvusį įmonės padalinį, kuris yra uždaromas. Naujajame salone lankytojams galės būti operatyviai sutaisomas telefonas – vietoje nuolatos darbuosis MTTC technikas.

Naujajame MTTC salone lauks naujovė – čia bendrovė pradeda prekiauti išmaniaisiais priedais. Tarp jų – kompaktiškos filmavimo kameros „Nylox Mini”, savo išvaizda ir techninėmis charakteristikomis primenančios „GoPro”. Taip pat artimiausiu metu bendrovė numato prekybą išmaniosiomis apyrankėmis.

„Visuomet norime būti arčiau savo klientų, o Kauno „Akropolis” yra vienas pagrindinių traukos vietų Kaune. Didelius žmonių srautus sutraukiančioje vietoje ne tik priimsime remontui klientų mobiliuosius įrenginius, tačiau taip pat pasiūlysime ir išplėstą prekių asortimentą. Jei šis žingsnis pasiteisins, svarstysime dėl galimybės tai daryti ir kituose savo salonuose”, – sakė MTTC direktorius Gintaras Kručkas.

Šiemet MTTC įsikėlė naujas patalpas Kauno LEZ, kuriose įsikūrė ir bendrovei priklausanti didžiausia mobiliųjų telefonų remonto gamykla Baltijos šalyse, kuri be kita ko yra ir viena pažangiausių Europoje.

MTTC savo paslaugas teikia Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje, Suomijoje, Olandijoje, Italijoje bei Belgijoje. Įmonė taip pat aptarnauja globalių draudimo bendrovių Švedijoje, Danijoje bei Austrijoje klientus. Bendrovė remontuoja apie 20-ies gamintojų įrenginius ir yra vienintelė Baltijos šalyse, taisanti „Nokia”, „CAT“, „Motorola”, „Alcatel” mobiliuosius telefonus.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA