Ar spės sutvarkyti visą R.Kalantos gatvę iki žiemos? | Kas vyksta Kaune

Ar spės sutvarkyti visą R.Kalantos gatvę iki žiemos?

Asociatyvi/R. Tenio nuotr.

Portalo „Kas vyksta Kaune” skaitytojai nerimauja, kodėl Romo Kalantos gatvėje išstatyti kelio ženklai, ribojantys eismą, taip pat uždėta lentelė su užrašu Kaunas tvarkosi”, tačiau akivaizdūs remonto darbai – nevyksta.  Kauniečiai baiminasi, kad skambiai ir triukšmingai liepos mėnesį pradėti remonto darbai – lyg sustoję.

Kauno savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis teigė, kad šiuo metu R. Kalantos gatvėje vyksta numatyti darbai pagal grafiką: kelininkai keičia vandens surinkimo šulinius ir trapus, tačiau pačio kelio dar neremontuoja.

„R. Kalantos gatvę planuojama asfaltuoti kitą savaitę, o visus darbus užbaigti ketinama spalio mėnesio viduryje”, – teigė A. Pakalniškis.

Šįmet gatvių tvarkymui iš viso skirta 22 mln. eurų – 20 proc. daugiau nei pernai.

Tarp svarbiausių šįmet numatytų kelininkų darbų – nauja asfalto danga ir nauji šaligatviai V. Krėvės prospekte. Kitos didelės investicijos numatytos į Marijampolės plentą, T. Masiulio ir R. Kalantos gatves. Pastarosiose dviejose gatvėse kartu su nauju asfaltu klojami ir nauji šaligatviai.

„R. Kalantos, T. Masiulio ir Marijampolės plento tvarkymas kaip ir Kauno hidroelektrinės tilto kapitalinis remontas bei viaduko per Jiesią sutvarkymas – dalis pietrytinio miesto aplinkkelio trasos, kurią baigsime šiemet“, – sakė A. Pakalniškis.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA