Kauniečių pamėgtame Kadagių slėnyje atsiras apžvalgos bokštas? | Kas vyksta Kaune

Kauniečių pamėgtame Kadagių slėnyje atsiras apžvalgos bokštas?

Kauno marių regioninio parko nuotr.

Gražiausio pažintinio tako titulas ant laurų neužmigdė – Kauno marių regioninio parko direkcija kuria planus, kaip Kadagių slėnyje įrengti stiklinį apžvalgos ratą, kuris leistų lankytojams iš aukščiau pasimėgauti panorama, rašo dienraštis „Verslo žinios“.

Tiesa, visiems, kurie jau susikrovė lagaminus teks palūkėti – ši idėja vis dar neturi jokio rimto pritarimo iš atsakingų institucijų, tai tik Kauno marių regioninio parko ambicija.

Viskas prasidėjo nuo balandžio pirmosios pokšto

Pasak Kauno marių regioninio parko direkcijos direktorės Nijolės Eidukaitienės, idėja patobulinti Kadagių slėnį tikrai yra, tačiau šiuo metu tai ir yra tik idėja.

„Čia dar tik pasiūlymai ir nėra aišku, ar bus [apžvalgos bokštas] ar nebus. Nesuteikim žmonėm vilčių, čia buvo balandžio 1-osios pokštas, kurį pabandysime įgyvendinti. Dabar net neaišku, ar tarnyba šitą pasiūlymą priims, mūsų steigėjai, kurie teiks Europos sąjungai paraišką.“ – portalui Kas vyksta Kaune  pasakojo N. Eidukaitienė.

Išties, šių metų balandžio 1-ąją Kauno marių regioninio parko direkcija buvo paskelbusi įrašą, jog Kadagių slėnyje duris atvėrė iš stiklo pagamintas takas kadagių viršūnėmis. Šis pokštas sulaukė nemažo pritarimo socialiniuose tinkluose, tad parko direkcija nusprendė pabandyti įgyvendinti šią idėją.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA