Kauno mero darbus perėmė studentai | Kas vyksta Kaune

Kauno mero darbus perėmė studentai

Kaunas.lt nuotr.

Šis antradienio rytas Kauno miesto mero kabinete buvo kitoks nei įprastai. Tarptautinės studentų dienos proga Visvaldas Matijošaitis savo kabinetą užleido socialinės politikos 1 kurso studentui Juozui Vaideliui. Tarp trijų jo pavaduotojų – Vytauto Didžiojo universitete studijuojantis marokietis Mohamedas Zakaria Belmehdi.

[galerija kiek=”4″]

„Iš pradžių turėsime susitikimą su savivaldybės darbuotojais ir analizuosime problemas, kurias patys išsikėlėme. Vėliau vyksime į susitikimą su „Kauno švaros“ atstovais. Vėliau turėsime „Vieningo studento“ akciją ir konferenciją su Kauno miesto studentų atstovybėmis“, – darbotvarkės planus dėstė meras-studentas J. Vaidelis.

Kartu su juo ir ir M. Belmehdi šį antradienį Kauno reikalus tvarko du kauniečiai – Vytauto Didžiojo universiteto studentas Vilius Mėlinauskas ir Vilniaus universiteto atstovas Dovydas Bernotas.

„Užleidęs savo vietą jaunimui jaučiuosi labai gerai. Niekada darbo vietos nereikia branginti, o kaip tik – paruošti vietoj savęs jaunus žmones. Naujasis miesto vadovas pasirodė rimtas ir solidus. Tik nedėvėjo baltų marškinių – ateityje jam reikės dažniau juos nešioti“, – juokavo studentui savo vietą užleidę V. Matijošaitis.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA