Skaitytoja praneša apie nesaugias reklamas mieste | Kas vyksta Kaune

Skaitytoja praneša apie nesaugias reklamas mieste

"Kas vyksta Kaune" skaitytojų nuotr.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai praneša, jog mieste atsirado reklaminės nuorodos, kurios laisvai gali sužaloti praeivius, ypač vaikus ir regėjimo negalią turinčius žmones. Kauniečiai ragina būti atsargiems ir nesusižeisti į reklamas.

[galerija kiek=””]

Gyventojai pastebėjo, jog ties viena Kauno sankryža atsirado pavojinga reklaminė iškaba. Ne gana to, jog reklaminė nuoroda yra žemame aukštyje ir už jos gali užkibti visi praeiviai. Susižaloti į reklamos smaigalį gali ir suaugusieji, ir ypač vaikai, nes ji kabo tokiame aukštyje, kur mažesni vaikai gali laisvai akis išsikabinti. O tada pasekmės gali būti labai skaudžios.

Be to, reklaminė rodyklė taip pat yra pavojinga regėjimo negalią turintiems žmonėms, mat ties nauja reklama yra aklųjų pėsčiųjų perėja.

„Taikos prospekto ir J. Basanavičiaus alėjos kampe yra naujai pastatytos reklaminės nuorodos.
Sankryža pažymėta aklųjų ženklu, pėsčiųjų ir dviračių takeliai visai šalia, judėjimas didelis, ypač po darbų. Užtenka vieno nesaugaus žingsnio į šoną ir rodyklės virsta „smeigėmis“. Manau, nėra saugu nei dviratininkams, nei pėstiesiems. Kiekvieną rytą tenka eiti pro šią vietą ir visai nejauku, kai į petį taikosi metalinės strėlės“, – informuoja skaitytoja Danguolė.

Kaunietė piktinasi, jog reklamos įrengiamos neatsižvelgiant į žmonių saugumą, tad ragina būti atsargiems ir perspėti kitus apie tykančius pavojus mieste.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA