Kauniečiai pasigedo „Remix“ asfalto klojimo mašinos | Kas vyksta Kaune

Kauniečiai pasigedo „Remix“ asfalto klojimo mašinos

Asociatyvi nuotr. / Kaunas.lt nuotr.

Kauno gyventojai susigyveno su asfalto klojimo mašina „Remix“, tad kelias savaites nematę jos mieste, pradėjo teirautis, kur ji dingo. Nuraminame, privati įranga darbuojasi tolėliau už Kauno, bet mėnesio viduryje sugrįš.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai vis klausinėja, kodėl mieste nebesimato asfalto klojimo mašinos „Remix“, o gatvelėse kelininkai dirba su paprastesne technika. Kauniečiai tikina, jog buvusioji valdžia buvo prižadėjusi, kad „Remix“ mašinos neperleis kitiems miestams, o visu pajėgumu darbuosis Kauno gatvėse.

Visgi, numylėtoji technika laikinai paliko miestą ir iškeliavo į rajoną. Prieš gerą mėnesį buvome pastebėję asfalto klojimą mašiną besidarbuojančią kelyje į Žiegžrius. Šiuo metu šia technologija tiesiami ir kiti aplinkiniai Kauno keliai, tačiau greitu metu „Remix“ sugrįš ir į patį Kauną.

„Rangovas turi sutartis su įvairiomis institucijomis, tad pagal sutartį atlieka darbus ne tik Kaune. Tačiau į miestą mašina sugrįš liepos viduryje“, – patikino Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis.

Artimiausiu metu duobių tvarkymo darbai vyks šiose gatvėse: Upelio g., Vaidilos g., Smetonos alėjoje, Kariūnų pl., Kuosų g., Zanavykų g., Zarasų g., Kapsų g., Seinų g., Rokiškio g., Širvintų g., Žemaitės g., Obuolių g., Karo aviacijos g., Kleboniškio g. Tiesa, tik dalyje gatvių asfaltas bus klojamas karšto regeneravimo technologijos būdu. Likusiose gatvėse duobės bus lopomos įprastu būdu.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA