Susišaudymas Kaune: nušautas dvidešimtmetis, du jaunuoliai – sužeisti (aiškėja detalės) | Kas vyksta Kaune

Susišaudymas Kaune: nušautas dvidešimtmetis, du jaunuoliai – sužeisti (aiškėja detalės)

Archyvo / Kas vyksta Kaune nuotr.

Trečiadienio vakarą susišaudymas įvyko Kaune, Aukštųjų Šančių mikrorajone. Po šūvių vienas jaunuolis žuvo, o mažiausiai dar du atsidūrė ligoninėje. Vienas iš nukentėjusiųjų iš ligoninės pabėgo.

Portalo „Kas vyksta Kaune” duomenimis, trečiadienio vakarą į Aukštuose Šančiuose įsikūrusią ligoninę buvo pristatyti trys sužaloti žmonės. Vieno iš jų būklė buvo itin sunki.

Kauno apskrities VPK budintis pareigūnas patvirtino, kad toks įvykis buvo, bet atsisakė ką nors komentuoti.

Kauno greitosios medicinos pagalbos budintys medikai patvirtino, kad trečiadienio vakarą buvo iškvietimas į Aukštuosius Šančius. Tačiau medikai buvo atšaukti, nes nukentėjusieji patys pasiekė gydymo įstaigą.

Deja, 1995 metais gimusio vaikino gyvybės išgelbėti nepavyko. Pirminiais duomenimis, ginkluoto konflikto metu sužeisti dar du žmonės.

Policija metė dideles pajėgas įtariamojo paieškai.

Policija praneša, kad trečiadienį apie 21 val. 30 min. Medvėgalio g., asmuo iš nenustatyto ginklo šovė ir sužalojo automobilyje „Honda Civic“ sėdėjusį vyrą (gimusį 1995 m.). Kulka pataikė jaunuoliui į krūtinę – nuo patirto sužalojimo jaunas kaunietis mirė atvežtas į ligoninę.

Tas pats asmuo toje pačioje vietoje apšaudė šalia namo buvusį vyrą (gimusį 1995 m.), kuris dėl šautinių žaizdų kojose paguldytas į ligoninę ir vyrą (gimusį 1994 m.), kuris dėl ausies sužalojimo buvo pristatytas į ligoninę, iš kur pasišalino.

Dėl ko įvyko susišaudymas?

Kol Kauno policija ir prokuratūra susilaiko nuo komentarų, portalas „Kas vyksta Kaune” susisiekė su konfliktą mačiusiu kauniečiu, kuris papasakojo visą įvykių chronologiją.

Kaunietis pasakojo, kad vienas jų draugų praeidinėjo pro būrelį jaunuolių, jie praeinantį jaunuolį užkabino ir prasidėjo muštynės. Kiti mikrorajono pažįstami pamatę, kad muša jų draugą, puolė bėgti link tų mušeikų. Maždaug dešimt artėjančių jaunuolių kaip mat išgąsdino kovingai nusiteikusius du jaunuolius, vienas jų išsitraukė pistoletą ir spontaniškai paleido seriją šūvių, kurie ir sužalojo jaunuolius šautinėmis žaizdomis.

Skaitytojai teigia, kad jei būtų laukę greitosios medicinos pagalbos, sužaloti vaikinai būtų visai nukraujavę, todėl nutarta savu transportu juos vežti į ligoninę Aukštuosiuose Šančiuose.

Liudininkas teigia, kad jaunuolis, nušautas automobilyje „Honda”, tuo metu kai buvo šaudoma, automobiliu įsukinėjo į kiemą, kai tuo metu atskriejusi kulka kiaurai peršovė automobilio duris ir pataikė į jaunuolį. Kulka jaunuoliui pataikė į krūtinę, jis stipriai nukraujavo dar įvykio vietoje. Manoma, kad vyriškis buvo pašautas ir gyvybės neteko atsitiktinai, net nedalyvaudamas įsiplieskusiame konflikte, tačiau jis yra pažįstamas vietos gyventojams, nes gyvena šalimais.

Liudininkas teigia, kad vienas iš šaulių buvo apsirengęs mėlyna „Puma” striuke su mėlyna kepure, šviesiais plaukais, apie 17 metų amžiaus, o kitas apsirengęs tamsiai.

Kauno policija prašo atsiliepti visus, mačiusius nusikaltimą ar galinčius turėti vertingos informacijos apie įtariamąjį.

Skambinti pareigūnai prašo Vyriausiojo komisariato budėtojams telefonu (8 37) 30 34 50.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA