Šį sezoną Lampėdžiuose bus įvairių pramogų puokštė | Kas vyksta Kaune

Šį sezoną Lampėdžiuose bus įvairių pramogų puokštė

R.Tenio nuotr.

Nors oras dar neprimena vasaros, žmonės jau pradeda pramogauti. Šiais metais Turizmo centras koncentruojasi į Lampėdžių karjerą, mat čia bus didžiausias aktyvaus laisvalaikio pasirinkimas. Bus ir tokių pramogų, dėl kurių gali pavydėti visa Europa. Be to, sezono atidarymo proga papramogauti bus galima gerokai pigiau.


Turizmo atstovai tikina, jog Lampėdžiai yra ideali vieta turistams. Tai ne tik kempingas, kurį užsienio turistai jau spėjo pamėgti, tai ir šviečianti saulutė paplūdimyje, įvairios vandens pramogos bei kitas aktyvus laisvalaikis.

„Lampėdžiai nėra paveldo saugoma teritorija, tad joje galima daug ką padaryti. Čia turistams nereikia labai toli eiti, bet gali pasirinkti masę įvairių pramogų. Mes labai džiaugiamės, jog anoje pusėje atsirado karstyklės, pirtis, o šioje pusėje kempingas“, – kalbėjo kempingo vadovas.

Vandens pramogų gausybė

Šiais metais skatinama, jog poilsiautojai ne tik galėtų įsitaisyti paplūdimyje ant smėlio ar gultų ir eiti maudytis, tačiau, kad ir ką nors dar nuveiktų. Tik rugsėjį atsidarė vandenlenčių parkas, kuris turi vieną ilgiausių trasų visoje Europoje. Jos ilgis 287 metrai. Kadangi pramoga kauniečiams buvo pristatyta jau praėjus karščiausioms vasaros dienoms, tikimasi, jog šįmet tai pritrauks itin daug smalsuolių.

Vandens pramogų mėgėjai Lampėdžio ežere turės galimybę paplaukioti irklentėmis. Tai universalus sportas, kuris nepriklauso nuo amžiaus, tad juo gali mėgautis visi. Be to, į šį vandens telkinį grįžta kadaise čia buvę, bet vėliau pamiršti, vandens dviračiai bei irklinės valtys.

Kempingo vadovai tikina, jog sezono metu organizuojami įvairūs renginiai, kurie taip pat skatina poilsiautojus pajudėti ir pagauti varžybų azartą.

„Kempingo teritorijoje nėra vien pasyvūs daiktai. Nuolat organizuojami renginiai, kurie populiarina ne itin populiarias sporto šakas ar priverčia pajudėti iš pasyviosios zonos. Mūsų tikslas, kad tarp pasyviosios ir aktyviosios zonos suaktyvėtų ir persipintų. Tam, kad nebūtų atskirai irklentės, vendenlentės, o būtų sujungta į vieną, organizuojame renginius, tokius kaip trečiadienio irklavimo taurė, Lampetronas ir kt.“, – kalbėjo Lampėdžių kempingo atstovas.

Savaitgalį – nuolaidų srovės

Sezono atidarymo proga, savaitgalį, gegužės 9-10 dienomis lankytojus Lampėdžių pramogų kompleksas vilios įvairiomis nuolaidomis. Atvirų durų dienomis kauniečiai galės ne tik susipažinti su organizuojamomis pramogomis, bet taip pat ir papramogauti pigiau.

12-15 val. kempinge „Camp Inn“ pasiplaukiojimas valtimi, baidare ar kanoja kainuos 50 proc. pigiau.

12-14 val. vandenlenčių parke „Wake up“ pasiplaukiojimas vandenlente kainuos 8 eurai, vietoj įprastų 45 eurų.

12-14 val. Irklenčių pristatymas.

14.30-16.30 val. nuotykių parke „Uno Park“ visiems įsigijusiems bilietą, bus dovanojamas „drambliaskrydis“.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA