Žurnalistės nužudymu įtariamas vyras drąsą prarado grįžęs į įvykio vietą | Kas vyksta Kaune

Žurnalistės nužudymu įtariamas vyras drąsą prarado grįžęs į įvykio vietą

delfi.lt 2014/12/30 21:15

Dviduba žmogžudyste įtariamas Nerijus Kalaušis prarado drąsą – antradienį vyras buvo atvežtas į Giraitę, kur nužudyta žurnalistė Viltė Stankutė–Butkienė ir Giedrius Pavasaris. N. Kalaušis, atvežtas į įvykio vietą, atsisakė lipti iš tyrėjų automobilio ir duoti parodymus.

Įprasta procedūra, kad nusikaltimu įtariami asmenys atvežami į įvykio vietą, kur atkuriami įvykiai. Šį kartą įvykiai pasisuko kiek neįprastai.

Tyrėjų automobilis, kuriame buvo ir įtariamasis, įsuko į Giraitės Slyvų gatvę. Lėtai pravažiavęs gatve automobilis net nesustojo prie namo, kuriame gyveno V. Stankutė–Butkienė.

Neofiacialiomis žiniomis, išvydęs namus N. Kalaušis pareiškė, kad nebenori duoti parodymų – esą jis blogai jaučiasi ir nenori žengti į namus. Pareigūnams nebeliko nieko kito, kaip tik pristatyti įtariamąjį atgal į areštinę.

Įtariama, kad N. Kalaušis naktį į šeštadienį mirtinai subadė du miegančius žmones, kurie net nespėjo pasipriešinti.

Po įvykio N. Kalaušis pareiškė, kad pasitraukia iš gyvenimo. Tačiau socialiniame tinkle pasirodžiusi žinutė specialistų neįtikino – tyrėjams kilo įtarimų, kad vyras gali klaidinti. Vyras pasislėpė pas Kaišiadoryse gyvenantį draugą. Čia jis buvo rastas pirmadienį.

Jei N. Kalaušis visgi sutiks duoti parodymus, neatmetama, kad jis vėl į įvykio vietą bus vežamas trečiadienį. Trečiadienį Kauno apylinkės teismas bus sprendžiamas kardomosios priemonės klausimas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA