Metų koncerte ant SEL scenos lipo ir kaimo kapela, ir pretendentas į Kauno merus | Kas vyksta Kaune

Metų koncerte ant SEL scenos lipo ir kaimo kapela, ir pretendentas į Kauno merus

Archyvo nuotr.

Visi bilietai išparduoti – 20 tūkst. žmonių. Tiek šeštadienio vakarą į Kauno „Žalgirio” areną sutraukė grupė SEL. Dar prieš koncertą arenos prieigose nusidriekė ilgos SEL gerbėjų eilės.

Pernai SEL į „Žalgirio“ areną surinko 17 tūkstančių gerbėjų. Šiemet scena pastatyta arenos viduryje, todėl arena galės priimti dar daugiau žiūrovų.

Šeštadienio vakarą E. Dragūnas į sceną užlipo atėjęs specialiu koridoriumi. SEL lyderis scenoje pasirodė pasipuošęs žaliais sportinio stiliaus rūbais.

Prasidėjus koncertui, E.Dragūno fanų laukė staigmena: ant scenos buvo pakviestas Kauno meru pretenduojantis tapti Erikas Tamašauskas, kurį publika pasitiko švilpimu. SEL’as prisiminė savo posakį apie kreivas Kauno gatves ir pažadėjo publikai, kad tuoj visus suvienys. Ir tai įvyko: ant scenos žengė kaimo kapela, kuri padedant daugiatūkstantiniams fanų balsams, sutraukė „Žemėj Lietuvos”. Šias akimirkas galite pamatyti tiesiogiai portalo „Kas vyksta Kaune” transliuotame vaizde.

Standartus ir stereotipus laužantis grupės lyderis Egidijus Dragūnas taps pirmąja Lietuvos muzikos žvaigžde, surengsiančia vadinamąjį „360 laipsnių“ koncertą. Jo metu grupė SEL koncertuoja arenos viduryje įrengtoje scenoje ir gerbėjams bus matoma iš visų pusių.

Toks techninis sprendimas sumažins salės dalį, kurią paprastai užima scena ir užkulisiai – todėl SEL taps grupe, galinčia į koncertą pakviesti daugiausia žiūrovų per visą „Žalgirio“ arenos istoriją.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA