Policiją pasiekė nuoširdi Kauno rajono gyventojos padėka kriminalistams | Kas vyksta Kaune

Policiją pasiekė nuoširdi Kauno rajono gyventojos padėka kriminalistams

Archyvo / R. Tenio nuotr.

Minint kriminalinės policijos dieną, policijos generalinį komisarą pasiekė nuoširdi Kauno r. gyventojos padėka kriminalinės policijos pareigūnams. Moteris rašo:

Naktį be žinios dingo mano vyras, kreipiausi į Kauno rajono policiją dėl dingusio vyro. Vėliau paaiškėjo, kad mano vyras buvo nužudytas. Vyko tyrimas, tyrimą atliko Kauno rajono kriminalinės policijos pareigūnai Audronė Gecevičienė, Laimūnas Dorelis, Jaldis Hiijame.

Noriu labai nuoširdžiai padėkoti šiems policijos pareigūnams už jų atliktą profesionalų darbą, už jų operatyvumą ir labai didelį nuoširdumą ir už tai, kad mano vyro nužudymą įvykdęs asmuo nedelsiant buvo nustatytas, ištardytas ir priremtas įrodymų suimtas. Tik šių pareigūnų kruopštaus darbo dėka buvo surastas paslėptas mano nužudyto vyro kūnas. Šiandiena aš esu pareigūnams dėkinga už tai, kad jie dirbdami tokį atsakingą darbą rado laiko ir labai nuoširdžiai užjautė mane man labai sunkią minutę, kad jie negailėdami savo laiko atkakliai ir profesionaliai rinko įrodymus byloje, kad tokį žiaurų nusikaltimą padaręs žmogus sulauktų jam tinkamos bausmės.

Sako, kad į kriminalinę policiją ateina dirbti žmonės tik iš pašaukimo, sutinku su tuo ir dabar suprantu, kad šių pareigūnų darbas skiriasi nuo kitų darbų, todėl kad jų darbo laikas nesibaigia po darbo valandų, nesibaigia ir jų poilsio dienomis, dirbdami jei neturi teisės nei į menkiausią atsitraukimą ar atsipalaidavimą, o namuose jų laukia šeima, bet jie dirba tol kol pasiekia tikslą.

Todėl labai nuoširdžiai dėkoju Kauno rajono pareigūnams už tai, kad jie yra, kad jie dirba atsakingai ir profesionaliai, kad net dirbdami tokį sunkų darbą jie sugeba užjausti, paguosti, patarti mums nukentėjusiems žmonėms, mums netektį išgyvenusiems žmonėms.

Ačiū Jums pareigūnai ir noriu jus pasveikinti artėjančia Kriminalinės policijos dienos proga, sėkmės Jums A.Gecevičiene, L.Doreli, J.Hiijame ir būkite tokie kokie esate, nes jūs policijos pasididžiavimas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA