Kandidatų sąrašas toliau pildosi: liberalai siunčia R. Mikaitį | Kas vyksta Kaune

Kandidatų sąrašas toliau pildosi: liberalai siunčia R. Mikaitį

Organizatorių nuotr.

Šeštadienį visuotiniame Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdžio Kauno skyriaus susirinkime sąrašo lyderiu ir kandidatu į kitais metais vykstančius tiesioginius mero rinkimus Kaune patvirtintas Rimantas Mikaitis.

Be Kauno skyriaus pirmininko R. Mikaičio, lyderio rinkimuose buvo iškeltos ir kitų keturių skyriaus narių kandidatūros, tačiau jie jas atsiėmė jau anksčiau.

Padėkojęs už pasitikėjimą, R. Mikaitis sakė, kad miestui reikia atsikratyti absurdo teatrą primenančių valdančiųjų sprendimų.

„Matome, kaip atrodo miestas po septynerių metų Andriaus Kupčinsko valdymo – tai supranta vis daugiau kauniečių. Chaotiški, fragmentiški sprendimai, kuriuos priiminėja dabartinė valdžia, miestą tik dar labiau užkonservuoja“, – sakė jis.

Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdžio (LRLS) Kauno skyriaus susirinkime lankėsi ir partijos pirmininkas Eligijus Masiulis. Jo teigimu, Kaunui kaip niekada reikia liberalų, nes miestą valdančios politinės jėgos jau per ilgai užsisėdėjo miesto savivaldybėje – mieste nevyksta jokios permainos į gerąją pusę.

Pasak E. Masiulio, R. Mikaitis – žmogus, sugebantis vesti ne tik skyrių, bet ir uždegti kitus žmones. Jis sakė tikintis, kad laikas keisti miestą ir jame įsišaknijusias negeras tendencijas.

„Džiugu šiandien būti čia. Mūsų laukia nelengva kova ateinančiuose rinkimuose, tačiau tikimės per 200 mandatų visose Lietuvos savivaldybėse. Skaičiuojame, kad iš mūsų partijos iškeltų 60 kandidatų į merus, į antrąjį mero rinkimų turą pateks 18 kandidatų. Manau, liberalai tikrai daug ką nustebins ir bus viena iš trijų partijų, gavusių daigiausiai mandatų savivaldos rinkimuose“, – sakė E. Masiulis.

R.Mikaitis atkreipė dėmesį į neseniai atliktą kauniečių nuomonės tyrimą: „66 proc. kauniečių pasakė, kad pirmiausiai iš mero tikisi, kad jis sutvarkytų miestą. Kauniečiams nereikia pasakų apie kongresų rūmus ir paveikslėlių su būsimais maketais – reikia vykdyti pažadus ir dirbti realius darbus“.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA