K. Kaikarytės gimtadienis pagal Helovyną | Kas vyksta Kaune

K. Kaikarytės gimtadienis pagal Helovyną

Švenčiant renginių organizatorės Kristinos Kaikarienės ir plastikos chirurgo Vyginto Kaikario dukters Kristės aštuonioliktąjį gimtadienį neapsieita be Helovyno temos. Spalio 27 – ąją gimusi mergina pasūlė draugams ne tik dėvėti teminius drabužius, bet ir „pasipuošti“ specialių makiažu.

Pasirengimas K. Kaikatytės gimtadieniui prasidėjo prieš kelias savaites, kuomet jubilijatės mama iš vienos pakaunės ūkio namo parvežė daugiau nei pusšimtį moliūgų. Įvairių formų daržoves reikėjo išpjaustyti ir suteikti joms helovynišką išvaizdą. Per gimtadienį moliūgai buvo panaudoti ir kaip dekoracijos, ir kaip indai maistui.

Kol K. Kaikarienė ir jos partnerė iš VšĮ „Renginių kodas“ Aida Januškevičienė rengėsi šventei ir puošė „PuntoJazz Palėpę“ teminėmis dekoracijomis, K. Kaikarytei norimą, dailios raganaitės šukuoseną ruošė „Jūsų grožio studija“ meistrai. Veidą šikšnosparniais ir rūką primenančiu grimu papuošė dailininkė, visažistė Rasa Staskonytė.

Jūreiviai, kaliniai, gelbėtojai, supermenai, velniukės, damos, malvinos, kunigai, vienuoliai ir kiti kraupiosios nakties personažai į šventės vietą Kaune ėmė plūsti 19 valandą.

Svečius pasitiko ne tik pati jubilijatė, bet ir makiažus pagal kataloge išsirinktus pavyzdžius atlikę „Švenčių miesto“ specialistai ir „Radistai“ Rolandas Mackevičius bei Jonas Nainys. Pastarieji džiugino stebino ne tik populiariais muzikiniais „setais“, bet ir įvairiais nesudėtingais žaidimais.

Šventę vainikavo raganos kepurės tortas.

„Man patinka Helovynas. Tik Lietuvoje jis nelabai švenčiamas. Norėčiau tą dieną nuvykti į Ameriką vien tam, kad galėčiau eiti pas kaimynus ir sakyti – „Saldainis arba pokštas“!”, – su šypsena tvirtino aštuoniolios sulaukusi S. Dariaus ir S. Girėno mokyklos dvyliktokė K. Kaikarytė.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA