Politiko E. Tamašausko žiniasklaidos dėmesys per jo vestuves nenudžiugino | Kas vyksta Kaune

Politiko E. Tamašausko žiniasklaidos dėmesys per jo vestuves nenudžiugino

Evaldo Virkečio nuotr.

Trečią kartą jaunavedžiu tapęs buvęs Kauno meras ir Seimo narys Erikas Tamašauskas, tardamas priesaiką mylimajai Indrei Kubiliutei, nepageidavo, jog ją Kauno choralinėje sinagogoje stebėtų žiniasklaidos atstovai. Politikas tvirtino esąs privatus asmuo ir nenorįs, kad jo santuoka būtų viešai aptariama.

Tai, portalo žiniomis, tapo ir viena pagrindine vestuvėse aptarta tema. Jaunavedys neslėpė norįs su žurnalistais bylinėtis teismuose dėl nuotraukų iš jo santuokos ceremonijos paviešinimo.

Civilinei santuokai įregistruoti E. Tamašauskas ir jo sužadėtinė pasirinko ne Rotušės menes, o sinagogą. Čia ceremonija vyko laikantis įprastų teisės aktais numatytų procedūrų, nes nė vienas iš jaunavedžių nėra žydai. Nepaisant to visi vyrai, stebėję meilės priesaiką, turėjo dėvėti jarmulkas, kurias jiems parūpino žydų bendruomenės atstovai.

Prieš prasidedant sutuoktuvių iškilmėms svečiams pianinu skambino Kauno žydų religinės bendruomenės vadovo Maušo Bairako sūnus. Jis koncertavo ir tuomet, kai jaunieji, palikę pokylio dalyvius, išskubėjo į fotosesiją.

I. Kubiliute pasirinko vyro pavardę. Įsimylėjėliai pasikeitė žiedais. 37 metų nuotaka vilkėjo prigludusią nertą suknelę. Atvirą jos nugarą dengė gausybė karolių. Rankose I. Kubiliute laikė ne gėlių puokštę, o delninę. Jos plaukus puošė masyvi sagė.

Po ceremonijos svečiai vaišinti košeriniu vynu, šampanu, vaisiais ir užkandžiais.

Vėliau svečiai išsiskirstė ir susirinko tik į pokylį Kauno rajone, Lapėse. Ant stalo golfo aikštynui priklausančiame pokylių namelyje puikavosi ne tik įprasti patiekalai, bet ir pagaminti iš elnienos. „Saldų stalą” puošė net keli tortai ir įspūdingo dydžio šakotis.

Šventėje dalyvavo artimiausi jaunavedžių giminės ir vaikai iš ankstesnių ryšių.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA