Helovynas su „AC/DC Tribute“ Kauno „Fluxus Ministerijoje“ | Kas vyksta Kaune

Helovynas su „AC/DC Tribute“ Kauno „Fluxus Ministerijoje“

"Fluxus Ministerijos" nuotr.

Ar esate girdėję, kad statant buvusį batų fabriką „Lituanica“ bei dirbdami prie staklių žuvo nemažai žmonių? Šiuo metu batų fabriko patalpose yra įsikūręs menų loftas „Fluxus ministerija“. Dabar jame dirbantys žmonės kalba, jog  vakarais galima išgirsti bauginančius žuvusiųjų sielų šnabždesius ir žingsnius.  Geriausias metas šiais gandais įsitikinti, susitikti bei pasilinksminti su besiblaškančiomis sielomis – Helovynas.

Ateinantį trečiadienį, spalio 31 d., 22 valandą  Kauno „Fluxus Ministerijoje“  (Jonavos g. 3) vyks Helovyno vakarėlis  kartu su grupe „AC/DC Tribute“. „AC/DC“ muzika atitinka šventės temą ne tik savo muzikos stiliumi, bet turi ir neįtikėtinų panašumų su „Lituanicos“ darbuotojais bei pačiu fabriku.

„Lituanica“ 1975 metais tapo vyriškos avalynės gamintoju, o jame dirbančių darbuotojų skaičius siekė aukščiausią tašką – fabrike dirbo net 2000 žmonių. Tuo tarpu grupė „AC/DC“ tais pačiais metais gavo tarptautinį pripažinimą ir tapo populiarūs visame pasaulyje.

Padedant profesionaliems aktoriams renginio dalyviai turės galimybę „Fluxus Ministerijoje“ susitikti su žuvusiųjų sielomis bei pasilinksminti iki paryčių skambant „AC/DC Tribute“ muzikai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA