Gamka pristato meilės natomis skambančią dainą ir vaizdo klipą: norėjau ją parašyti visą savo gyvenimą | Kas vyksta Kaune

Gamka pristato meilės natomis skambančią dainą ir vaizdo klipą: norėjau ją parašyti visą savo gyvenimą

Germanas Daškevičius – Gamka klausytojams pristato naujausią savo kūrinį „Išmok mylėt“. Atlikėjas sukūrė meilės kupiną dainą ir vaizdo klipą, kuriame nusifilmavo kartu su profesionaliomis šokėjomis. Pasak atlikėjo, šią dainą norėjosi parašyti visą savo gyvenimą, rašoma pranešime žiniasklaidai.

„Mylėti reikia mokėti – tai stipriausia galia, kurią mes turime, ji gydo baisiausias ligas, išsprendžia sunkiausius uždavinius ir padeda išlipti iš giliausios emocinės ar fizinės duobės, užsiauginti sparnus ir pakilti. Stipresniu nei bet kada buvai“, – romantiškai mintis dėsto Gamka.

Pasak jaunosios kartos kūrėjo, šią dainą parašyti jis norėjo visą savo gyvenimą. Dėl šios priežasties ji suteikia daug teigiamų emocijų ir džiaugsmo. O prie džiaugsmo kūrimo galutiniu rezultatu prisidėjo ir vaizdo klipo kūrybinė komanda.

„Klipo filmavimas buvo sklandus, jaukus ir šiltas. Dirbome su šia komanda pirmą kartą, tačiau jausmas buvo, lyg visi draugai jau mažiausiai kokius 10 metų.

Dainos bei vizualo idėja norisi atspindėti ganėtinai paprastą, bet subtilų filosofijos konceptą, kad kiekvienoje šviesoje slypi tamsa, o kiekvienoje tamsoje slypi šviesa“, – detales atskleidė atlikėjas Gamka.

Gamka pristato kupiną meilės dainą ir vaizdo klipą „Išmok mylėt“ / Vaizdo klipo filmavimo nuotr.

Pasakodamas apie konceptualaus vaizdo klipo idėją, Gamka tvirtina, kad norėjosi perteikti kovą bei meilę. Išgirdusios šią idėją, profesionalios šokėjos iš karto perprato, todėl pats atlikėjas džiaugiasi galutiniu rezultatu.

„Šokėjų idėja gimė, suvokus, kad noriu vizualiai perteikti anksčiau minėtą kovą bei meilę, kuri sieja pačias seniausias visatos jėgas. Tamsą ir šviesą. Blogį ir gėrį.

Šokėjos pasirodė nuostabiai, iš kelių sakinių perskaitė mano viziją, ištraukė ją iš galvos, apipavidalino ir suteikė jai fizinį kūną“, – apie muzikinio vaizdo klipo užkulisius pasakojo atlikėjas.

Jau balandžio 27 dieną sostinėje įsikūrusiame klube „Kablys“, o gegužės 6 dieną Kaune, klube „Erdvė“, atlikėjas Gamka klausytojus kvies į savo koncertus – į kelionę per muzikos stichijas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA