Metalo muzikos koncertinio turo "Niekas nenorėjo mirti" nemokamas koncertas Kaune | Kas vyksta Kaune

Metalo muzikos koncertinio turo "Niekas nenorėjo mirti" nemokamas koncertas Kaune

Šiais metais grupės XIII Fortas (Rap metal, Panevėžys) ir G. Solid (disco-metal, Kaunas) apjungė savo jėgas į vieną, ir nusprendė surengti koncertinį turą per Lietuvą. Muzikantai ketina aplankyti virš dvylikos Lietuvos miestų (į sąrašą įeina ne tik didieji ir universitetiniai miestai, bet ir mažesni, tokie kaip Pasvalys, Jurbarkas, Anykščiai ir t.t.).

„Tikriausiai daugelis prisimena garsų, lietuvišką filmą: „Niekas nenorėjo mirti”. Nusprendę savo koncertiniu turu paminėti Lietuvos valstybės atkūrimo dieną, negalime pamiršti Lietuvos partizanų, kovojusių už mūsų laisvę. Vedami šių idėjų ir pavadinome turą filmo vardu..” – kalbėjo XIII Forto lyderis Audrius.

Pasinaudojus koncertinio turo galimybėmis išvysti ir aplankyti gražiausias šalies vietas, XIII Fortas ir G. Solid subūrė filmavimo komandą, kuri ne tik įamžins grupių pasirodymus, bet ir kelionės metu bus nufilmuotas dokumentinis, trumpametražis filmas apie Lietuvos partizanų gyvenimo ypatumus.

„Nežinau kur buvome ankščiau, bet toks dviejų grupių projektas jau turėjo būti įgyvendintas. Nesvarbu kur besisvečiuotume; ar Pasvalio kultūros namuose, ar sostinės centre įsikūrusiame gyvos muzikos klube – prieš akis šėlstantys žmonės, spinduliuodami savo energiją sukuria tą didingą ir unikalią aurą, dėl kurios verta išmėginti save dviejų savaičių kelionėjė aplink Lietuvą ne tik muzikiniu atžvilgiu.” – komentavo G. Solid lyderis Mantas.

Turo atidarymo koncertas įvyks vasario 3d., Kaune, Underground Pub, Laisvės alėja 51A. Daugiau informacijos apie šį renginį galite rasti niekasnenorejomirti.lt

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA