Garažo duobėje rastas dingęs jonaviškis: suimtas įtariamasis | Kas vyksta Kaune

Garažo duobėje rastas dingęs jonaviškis: suimtas įtariamasis

DELFI nuotr.

Daugiau nei prieš savaitę dingusio jonaviškio Vlado Tarnausko paieškos baigtos, tiesa, jų rezultatas nelaimingas. Vyro kūną policija rado kito Jonavos gyventojo garažo duobėje – įtariama, kad ieškotas asmuo nužudytas.

Kaip vėlų penktadienio vakarą pranešė Kauno apskrities vyriausiasis komisariatas (VPK), Jonavos rajono policijos pareigūnai, vykdydami dingusio jonaviškio (gim. 1966 m.) paiešką, kuri buvo pradėta birželio 26 d., vakar rado jo kūną.

Birželio 26 d. pradėjus V. Tarnausko paiešką, po trijų dienų pėdsakai atvedė į kito jonaviečio garažą / Kauno apskrities VPK nuotr.

Atliekant intensyvius paieškos bei procesinius ikiteisminio tyrimo veiksmus, Kauno apskrities VPK pareigūnai, bendradarbiaudami su Kauno apygardos prokuratūros prokurorais, nustatė galimą įtariamąjį, susijusį su vyriškio dingimu.

Apžiūrėjus įtariamojo gyvenamąsias patalpas Jonavoje, Ateities gatvėje, garažo duobėje aptiktas dingusiojo kūnas su smurto žymėmis. Įtariamasis, gimęs 1959 m., sulaikytas.

Dėl šio įvykio atliekamas ikiteisminis tyrimas pagal Lietuvos respublikos baudžiamojo kodekso 129 str. 1 d. dėl nužudymo. Už tai gresia laisvės atėmimas iki penkiolikos metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros 1-ojo baudžiamojo persekiojimo skyriaus prokurorai.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad V. Tarnauskas iš savo namų Jonavoje, Lietavos gatvėje, išėjo ir negrįžo birželio 21 d. Po penkių dienų paskelbę vyro paiešką, Kauno apskrities VPK Jonavos rajono PK pareigūnai netrukus išsiaiškino kraupias dingimo aplinkybes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA