Š. Jasikevičius rėžė negailėdamas: Skučas nesupranta, ką daro | Kas vyksta Kaune

Š. Jasikevičius rėžė negailėdamas: Skučas nesupranta, ką daro

delfi.lt 2018/03/25 21:16
R. Tenio nuotr.

Kauno „Žalgiris“ trečią kartą šį sezoną įveikė Panevėžio „Lietkabelį“, tačiau pergalę aptemdė Aarono White’o trauma. Po rungtynių „Žalgirio“ strategas Šarūnas Jasikevičius dėl amerikiečio traumos apkaltino Žygimantą Skučą, kuriam negailėjo labai aštrių žodžių.

Šarūno Jasikevičiaus auklėtiniai 85:72 įveikė Panevėžio „Lietkabelį“ ir tai buvo trečioji pergalė šį sezoną prieš Panevėžio klubą iš eilės. „Žalgiris“ abejose ankstesnėse tarpusavio akistatose šį sezoną šventė pergales – namuose laimėjo 92:90, o išvykoje palaužė Panevėžio ekipą 70:66.

„Žalgiris“ įrodė, kad jie stipresni už mus. Taip, naudodamasis proga, sveikinu „Žalgirį“ su puikiu žaidimu. Eurolygoje sergame už „Žalgirį“, tačiau šiandien mes norėjome laimėti. Žinojome, kad žalgiriečiai po dviejų rungtynių Eurolygoje bus pavargę, tačiau „Žalgiris“ buvo stipresnis. Kas lėmė pralaimėjimą? Galiu nesakyti į eterį? Na, tiesiog kitos komandos taip, kaip „Žalgiris“, nesigina“, – užuomina spaudos konferenciją baigė „Lietkabelio“ strategas Ramūnas Butautas.

Š. Jasikevičius spaudos konferenciją pradėjo gana ramiai.

„Malonu, kad ištraukėme sunkias rungtynes, nesugebėjome gerai sužaisti. Akcentavome šviežumą, kurio dėka antroje dalyje gynėmės kur kas geriau. Du įžaidėjai mus vedė į priekį, o tokia komanda yra sunkiai sustabdoma“, – kalbėjo Šaras.

Tačiau prakalbus apie momentą, kai trečiojo kėlinio pradžioje Ž. Skučas užgriuvo ant A. White’o, Š. Jasikevičius pratrūko.

„Nieko nežinosime, kol nepadarysime tyrimų. Manau, tirs viską. Kalbame apie pėdą, man kalbėti apie mediciną tai tas pats, kas Skučui kalbėti apie gerą krepšinį. O kieno dar gali būti kaltė, jei ne Skučo? Tai tęsiasi metai iš metų ir niekas nereaguoja! Kurtinaitis apie tai šneka. Skučas nesupranta, ką jis daro. Po to dar buvo keturios provokacijos, kurios praslydo teisėjams pro akis“, – emocijas liejo Šaras.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA