Po įtemptų poros mėnesių orientacinių varžybų Kaune, paaiškės 1000 eurų grynaisiais laimėtojai | Kas vyksta Kaune

Po įtemptų poros mėnesių orientacinių varžybų Kaune, paaiškės 1000 eurų grynaisiais laimėtojai

Organizatorių nuotr.

Rugsėjo pradžioje, kuomet startavo orientacinės automobilių varžybos „Šturmas“, daugiau nei pusė tūkstančio dalyvių nekantriai laukė jų finišo. Ir štai jau šį penktadienį paaiškės, kas iš ženklaus skaičiaus komandų galės pelnytai pasiimti pagrindinį prizą – 1000 eurų grynaisiais.

[galerija kiek=”4″]

Geros nuotaikos, prizų ir azarto vedamos komandos per visą dviejų mėnesių trukmės pramogą nebijojo nei apsinuoginti, nei atlikti įvairių užduočių, kurios tikrai stebino ir vertė nusišypsoti aplinkinius. Prie pramogos, kuri negailės dovanų visoms komandoms, prisijungti gali spėti visi norintys.

Aiškaus lyderio nebuvimas tik dar labiau kaitina kraują dalyviams

Orientacinės automobilių varžybos „Šturmas“ įdomios ir tuo, kad čia aiškaus lyderio dar nėra – svarbiausia, kad komanda būtų sudalyvavusi bent jau trejose varžybose. „Mes pasiruošę atiduoti visas jėgas. Krosų nebėgiojame, bet pastebėję kokią įdomesnę vietą Kaune – stengiamės nepamiršti jos“ – sakė vieni iš orientacinių automobilių varžybų „Šturmas“ dalyvių, pretenduojančių į pagrindinį – 1000 eurų grynaisiais prizą. Toks sportinis azartas, koks kirba dalyvių galvose prieš pat didįjį startą, tik dar labiau pagyvina visų lenktynių atmosferą, bet laiko laukti lieka vis mažiau.

Trys patarimai, norintiems laimėti

Orientacinėse automobilių varžybose dalyvauja daugiau nei pusė tūkstančio dalyvių, tad kaip išsiskirti iš jų visų ir laimėti? Visų pirma, patartina atkreipti dėmesį į rėmėjų sąrašą – neretai apskritai tokio tipo orientacinėse varžybose užduotys būna susijusios su įmonėmis, kurios dovanoja prizus. Antras patarimas – neskubėti ir įsivertinti kiekvienos užduoties vertę. Labiau nei greitis, šiose varžybose viską lemia gudrumas ir teisingas maršruto planas.

Tad kartais geriau keliom minutėm daugiau skirti teisingam planui. Na ir pagrindinė taisyklė, kuri galioja daug kur – tikėtis, kad puikiai praleisite laiką. Kartais geriausius rezultatus pasiekia tie, kurie atvyksta tiesiog puikiai praleisti vakaro. O nugalėtojų ilgai laukti neteks – išskirtinai šioms varžyboms sukurta elektroninė sistema leis operatyviai suvesti rezultatus ir, kol dalyviai pramogaus su renginio vedėju, išrikiuoti prizus laimėtojų komandoms.

Atvykai į starto vietą? Dovanos visai komandai!

Orientacinių automobilių varžybų „Šturmas“ organizatoriai džiaugiasi tokiu aktyviu susidomėjimu renginiu ir kartu su rėmėjais dovanoja kiekvienai komandai nealkoholinio gėrimo „Radler“ vien už tai, kad nepabūgo ir ryžosi priimti iššūkį atvykdami į starto vietą. Ir tai tik pradžia – renginio uždarymo metu rėmėjų dovanomis bus apdovanotos dar dešimt geriausiai pasirodžiusių komandų, kurioms atiteks įvairūs komandiniai bei asmeniniai prizai. Ir jau šį penktadienį, Kauno lofte „Gargaras“, paaiškės komanda, kuri galės džiaugtis laimėjusi 1000 eurų grynaisiais.
Organizatoriai įsitikinę – jei ne entuziastingi ir pozityvūs dalyviai, organizuoti tokį renginį būtų daug sudėtingiau ir pažada, kad tai tikrai ne paskutinės jų rengiamos pramogos.

Prisijunk prie aktyvaus penktadienio vakaro ir TU:

2017 spalio 20 d. 19 val. – ketvirtas, finalinis, etapas
Registracija ir detalesnė informacija – www.sturmas.lt

Registruojantis ir mokant dalyvio mokestį internetu kaina 14,99 Eur. Varžybų starto vietoje –
20 Eur.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA