Eurolygos sezono atidarymas: sirgaliams žada išskirtines pramogas ir atrakcijas | Kas vyksta Kaune

Eurolygos sezono atidarymas: sirgaliams žada išskirtines pramogas ir atrakcijas

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Jau šį penktadienį į „Žalgirio“ areną sugrįš Eurolygos kovos, kur savo namų sienas Kauno „Žalgirio“ krepšininkai saugos nuo kovingosios Belgrado „Crvena Zvezda“ komandos. Stipriausios Europoje krepšinio lygos sezono atidarymo šventėje Kaune susirinkusių žiūrovų lauks ne tik aukščiausio lygio krepšinis ir pirmosios pergalės siekimas, bet ir pramogos bei atrakcijos.

Jau komandų pristatymo metu galėsite patirti naujojo sezono emocijas, kurias garantuotai užtvirtins karštas Lietuvos čempionų pristatomasis video ir dar kelios žaižaruojančios naujovės.

Likus valandai iki rungtynių (19.00 val.) krepšinio gerbėjai yra kviečiami rinktis prie Kauno Šv. arkangelo Mykolo Įgulos bažnyčios (Kauno soboro), nuo kur kartu su ištikimiausiais Kauno „Žalgirio“ fanais eisena pajudės „Žalgirio“ arenos link. Žaliai-baltos minios prie arenos su vėliavomis ir žalgirietiška muzika taip pat lauks aukštaūgiai kojūkininkai.

Per pertraukėlę po pirmojo kėlinio visos komandos vardu padėkos sulauks praėjusį sezoną krepšininko karjerą baigęs, tačiau toliau „Žalgiryje“ darbuotis likęs Robertas Javtokas.

Žalgirio arenos išplanavimas

Susirinkusių žiūrovų aistras, kaip visad, kaitins repertuarą atnaujinusios ir šou su batutu didžiosios pertraukos metu paruošusios žaviosios „Žalgirio“ šokėjos.

Į Lietuvos krepšinio sostinę sugužėję krepšinio aistruoliai turės galimybę patekti į linksmuosius žaidimus arenos video kube, alkį numalšinti „Bon Chance“ užkandžiais ar pirmajame arenos aukšte išvysti S.Dariaus ir S.Girėno stadiono rekonstrukcijos projekto ekspoziciją. Be to, rungtynes pristatanti akcinė bendrovė „Aksa“ mačo metu suteiks galimybę vienam laimingajam keliauti į atsakomąsias rungtynes Belgrade kartu su žalgiriečiais.

Kaip ir praėjusį sezoną anksčiau į rungtynes atvykusių aistruolių lauks nemokamos virtualios realybės pramogos ir galimybė savo veidus papuošti žalgirietiškomis spalvomis. Taip pat bus dalinamos žaliai-baltos vėliavėlės, o pirmajame aukšte bus galima atsispausdinti nuotraukas, kurias sirgaliai patys įkels į „Instagram“ socialinį tinklą su grotažymėmis #Zalgiris ir #ManoKomanda.

Nebus užmiršti ir trečiajame arenos aukšte įsikūrę gerbėjai, kurie pirmieji Lietuvoje per krepšinio rungtynes galės pasidabinti laikinomis tatuiruotėmis.

Visa tai ir dar daugiau žiūrovų lauks Eurolygos sezono atidarymo šventėje penktadienį (spalio 13 d.) Kaune.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA