Policijos pareigūnai gaudė siautėjusius jaunuolius: kieno kaltė – didesnė? | Kas vyksta Kaune

Policijos pareigūnai gaudė siautėjusius jaunuolius: kieno kaltė – didesnė?

Vaizdo įrašo stopkadras nuotr.

Antradienio vakarą policijos pareigūnai dalyvavo gaudynėse Kauno „Žalgirio“ arenos aikštelėje. Pirminiais duomenimis, ekipažas čia atskubėjo drausminti pavojingai automobiliu manevravusių jaunuolių.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas, buvęs įvykių sūkuryje ir viską filmavęs, yra pasipiktinęs policijos atliktais veiksmais. „ Mano draugą suėmė ir uždarė į areštinę dviems paroms. Jis buvo sulaikytas, nors nieko blogo nepadarė. O ir patys pareigūnai, paklausti, kodėl buvo imtasi tokių priemonių, nieko nekomentavo. Policininkai naudojo fizinę jėgą, nors tam tikrai nebuvo jokio pagrindo. Be to, vartojo necenzūrinius žodžius“, – tikina kaunietis.

Jo teigimu, nors automobiliu manevravusį jaunuolį policijos pareigūnai palaikė chuliganu. Tačiau, pasak portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojo, policijos elgesys buvo kur kas labiau panašus į chuliganišką ir neapgalvotą.

Vaizdo įraše matoma, kaip policijos ekipažas dideliu greičiu įvažiuoja į Kauno „Žalgirio“ arenos aikštelės teritoriją, pargriauna jaunuolį ant grindinio ir suima jo rankas. „Kai nesąmones daryti, tai kieti?“, – pastebėjęs, jog yra filmuojamas paklausia vienas iš policijos pareigūnų.

Kaip vaizdo įraše užfiksuotą situaciją vertinate jūs? Kas, jūsų nuomone, elgėsi nederamai – policija ar jaunuolis?

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA