Įvykiai, primenantys veiksmo filmą: garliaviškis ieško į vandalų žabangas papuolusių žmonių | Kas vyksta Kaune

Įvykiai, primenantys veiksmo filmą: garliaviškis ieško į vandalų žabangas papuolusių žmonių

Kas vyksta Kaune skaitytojo nuotr.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas redakcijai pranešė apie šią naktį Garliavoje siautėjusius vandalus, kurie pridarė didelės žalos privačių namų kvartale. Nukentėjęs vyras ieško kitų žmonių, galimai taip pat papuolusių į niekadėjų akiratį gadinant daiktus.

[galerija kiek=”8″]

Pasak portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojo, šią naktį, apie 01:30-02:30 val. privačių namų teritorijoje, Garliavoje, esą jaunuoliai akmenimis išdaužė jo namo langą. „Išgirdęs dūžių triukšmą, pašokau iš lovos, dužusio lango stiklai buvo nukritę ant vaiko lovos, stovinčios prie pat. Vaikas – nusėtas stiklais, nors atsipirko tik keliais nubrozdinimais, tačiau buvo ištiktas šoko. Nedvejodamas nuskubėjau į automobilį“, – sako jis.

Vyras tikina, jog pradėjęs važinėti po netolimas apylinkes su tikslu surasti kaltininkus, pastebėjo du automobilius. Pasak jo, vienas automobilis – stipriai apgadintas, kitas – išdaužtu galiniu stiklu, nuspardytais veidrodėliais. „Pravažiuodamas automobiliu pamačiau gretima gatvele bėgančius jaunuolius. Iššokęs iš automobilio vieną iš jų pagriebiau už striukės, kitas tuo metu mėgino lipti per tvorą, tačiau nesėkmingai. Atvykus policijos pareigūnams, striukėje buvo rastas pasas“, – pasakoja vyras.

Esą pavyko sužinoti, kur gyvena naktį Garliavoje akmenis laidę ir kitaip galimai tenykščių gyventojų turtą gadinę niekadėjai. Vyras tikina, jog vienoje iš šiame Kauno rajone esančio miesto gatvelių stipriai apgadinti ne tik automobiliai, bet nuspardytos pašto dėžutės, išvartyti privačių namų puošybos elementai. „Remontuojamoje K. Aglinsko gatvėje vakar geodezininkai susidėjo žyminčius stulpelius – jie taip pat išrauti bei išmėtyti. Padaryta didelė žala“,  – teigia portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas.

„Kreipiuosi į vietos gyventojus Garliavoje, kurie vėlyvą balandžio 11-osios naktį taip pat nukentėjo nuo vandalų. Atstumas nuo mano privataus namo iki galimai pirmųjų siautėjusių jaunuolių daiktų apgadinimo pėdsakų – nemažas – maždaug 6-7 kilometrai“, – sako portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas.

Pasak vyro, vandalai, siautėję Garliavoje buvo keturiese. Numanomas jų amžius – 20-mt metų. „Vieną iš jų – sulaikius, buvo išduoti ir jo bendrininkai. Įvykio aplinkybes šiuo metu aiškinasi policija“, – teigia garliaviškis.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA