Naktį kauniečius nustebino keisti šviesos blyksniai | Kas vyksta Kaune

Naktį kauniečius nustebino keisti šviesos blyksniai

Stopkadras

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai naktį iš penktadienio į šeštadienį dalinasi žinia apie neįprastą vaizdą Kaune. Kauniečiai stebisi, kas vyksta, siunčia užfiksuotą vaizdo įrašą ir užduoda tikrai suprantamą klausimą: kas čia vyksta?

Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija susisiekė su „Kauno gatvių apšvietimas“ budinčiais darbuotojais, kurie teigė, kad nieko neįprasto, apart kelių „trumpų jungimų“ Vilijampolėje ir Aleksote šį vakarą neužfiksuota. Tad gali būti, jog kauniečiai stebėjo dar vienos miesto elektros tinkluose įvykusios avarijos sukeltus vaizdus.

Kauniečiai teigia, kad keistus vaizdus matė iš Archyvo ir Dovydaičio gatvių.

„Žaliakalnyje matomas keistas vaizdas: retsykiais blykčioja dangus, nesuprasi kas darosi. Šviesų spalva panaši į žaibo“, – praneša Lukas.

„Važiuojant į Varnių tiltą žybsi ar čirška laidai. Matosi iš namų, atrodė lyg koks trumpas sujungimas. Žybsėjo mažiausiai 10 kartų“, – teigia Simona.

Kaunietis Gintaras, atsiuntęs vaizdo medžiagą, klausia, „gal tai žaibavimas žiemą be garso?“.

Žaibavimą iš arti matę kauniečiai teigia, kad šviesos blyksnius sukėlė didelis elektros tinklų gedimas troleibusų linijoje. Pro šalį tuo metu važiavę kauniečiai buvo priversti trumpam sustabdyti automobilius, kol baigsis liepsnos ir žybsniai. Šį vaizdą iš toliau matę kauniečiai galėjo nustebti dėl tokio ryškaus blyškėjimo naktį.

Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kaune vykstančius įvykius, rašykite spec. formos „Pranešti naujieną“ pagalba arba per Facebook puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA