Mirtina avarija Vilijampolėje: automobilis stipriai trenkėsi į stulpą, vienas žmogus žuvo (patikslinta) | Kas vyksta Kaune

Mirtina avarija Vilijampolėje: automobilis stipriai trenkėsi į stulpą, vienas žmogus žuvo (patikslinta)

Kas vyksta Kaune skaitytojų nuotr.

Šeštadienio naktį Kaune, Neries Krantinės gatvėje užfiksuota avarija, jos metu automobilis „Peugeot 306“ nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į stulpą, tarsi jį „apsivyniojo”. Įvykio metu vienas vyras žuvo, kitas ligoninėje. Kuriam laikui gatvė buvo uždaryta.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budinčio pareigūno duomenimis apie 22 val. buvo gautas pranešimas, kad automobilis atsitrenkė į stulpą, į įvykio vietą buvo išsiųstos gelbėjimo tarnybų pajėgos.

Policijos departamentas informavo, kad vasario 18 d. 21 val. 40 min. Neries Krantinės gatvėje automobilis „Peugeot 306“ nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į stulpą. Per eismo įvykį žuvo 21 metų jaunuolis, vairavęs automobilį, kitas 20 m. vaikinas išvežtas į Kauno klinikas, jis dėl įvairių kūno sužalojimų paguldytas į ligoninę. Kauno greitosios medicinos pagalbos stoties budinti darbuotoja 23 val. patvirtino, kad vienas žmogus žuvo, o kitas ligoninėje.

Netoli yra autobusų stotelė, pirminiais duomenimis, stotelėje tuo metu žmonių nebuvo. Liudininkų teigimu, automobilis lėkė dideliu greičiu, jame sėdėjo du žmonės. Tikslias įvykio aplinkybes išsiaiškins policija.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA