Kaunietis už vertingą informaciją siūlo atlygį: naktį pavogtas itin brangus „BMW” | Kas vyksta Kaune

Kaunietis už vertingą informaciją siūlo atlygį: naktį pavogtas itin brangus „BMW”

„Kas vyksta Kaune" skaitytojo nuotr.

Į portalą „Kas vyksta Kaune” su skubiu pagalbos prašymu kreipėsi gyventojas – ankstų rytą iš jo kiemo buvo pavogtas automobilis, kol nusikaltėlių pėdsakai neatšalo, vyras tikisi surasti automobilį ir prašo visuomenės pagalbos. Už vertingą informaciją siūlo atlygį – 1 tūkst. eurų.

Lukas rašo: „Prašau pagalbos! Kaune, Kalniečių gatvėje, vasario 17 d. rytą, 03:45 val., pavogė automobilį „BMW”, numeriai W44T UP. Už informaciją, padedančią rasti pavogtą automobilį, skirsiu 1 tūkst. eurų”, – sako vyras.

Jis informuoja apie žymes ant pavogto transporto: automobilio šone yra matyti dužimas ant kapoto juostos, galinis „BMW” ženkliukas gale juodas-baltas, o priekyje originalus mėlynas. Pavogto automobilio vertė siekia daugiau kaip 20 tūkst. eurų.

Vyras pasakojo, kad tik trumpam grįžo į Kauną ir tokio incidento nesitikėjo, žmogus tikisi visuomenės pagalbos. Turintiems informacijos kreiptis telefonu: 860628359 arba informuoti policiją.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė patvirtino, kad gavo pranešimą apie šį pavogtą automobilį: „Gautas pranešimas, kad vasario 17 d. apie 4 val. Kaune, Kalniečių g., pavogtas baltos spalvos automobilis „BMW” (2011 m.). Padaryta apie 20 tūkst. eurų žala”, – teigė policijos atstovė.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA