Kaunietė A. Jagelavičiūtė į tiesioginio eterio apdovanojimų sceną užlipo „ne formoje“? | Kas vyksta Kaune

Kaunietė A. Jagelavičiūtė į tiesioginio eterio apdovanojimų sceną užlipo „ne formoje“?

Stopkadras

Televizijos žiūrovai, sekmadienio vakarą leidžiantys prie TV ekranų ir stebintys LNK televizijoje transliuojamus žinomų žmonių apdovanojimus „Žmonės 2017“ nustėro. Vietoj žinomos visuomenės veikėjos Agnės Jagelavičiūtės padėkos kalbos jie išgirdo riebų keiksmažodį, o stilistės elgesys scenoje daugeliui kėlė abejonių. Žiūrovai spėja, kad po šio akibrokšto transliacija buvo trumpam nutraukta reklamine pauze.

Stebint televizijos šou transliaciją, pastebima, kad LNK televizijos darbuotojai žaibiškai nusprendė trumpam nutraukti televizijos transliaciją, nes praėjus kelioms sekundėms po „žvaigždės“ ištarto keiksmažodžio, televizijos eteryje pasirodė reklaminis intarpas.

Iš karto po šio tiesioginio siužeto, kurio scenarijuje tikriausiai nebuvo, socialinių tinklų profiliuose pasipylė komentarai dėl stiliaus žinovės elgesio tiesioginiame televizijos eteryje. Ne vienas socialinių tinklų vartotojas išsakė kritiškas nuomones dėl tokio A. Jagelavičiūtės elgesio. Tiesa, kiti spėja, kad žinoma veikėja galėjo būti padauginusi ne alkoholinių gėrimų, o vaistų ar tiesiog buvo išsekusi.

Televizijos transliacijos pradžioje A. Jagelavičiūtė asistavo šou vedėjui Mantui Stonkui, tačiau renginio pabaigoje jai užlipus ant scenos, laimėtojos elgesys kėlė abejonių.

Skelbiama, kad A. Jagelavičiūtė bus viena iš M.A.M.A. apdovanojimų vedėjų. Šis renginys vyks ateinantį penktadienį Kauno „Žalgirio“ arenoje.

Kaip skelbė renginio organizatoriai, „Žmonės 2017“ apdovanojimų ceremonijoje įvertintos ryškiausios pramogų pasaulio žvaigždės – dainininkai, komikai, aktoriai, televizijos laidų vedėjai, stilingiausios garsenybės bei socialinių tinklų žvaigždės.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA