Dėl oro sąlygų keliai tampa didele čiuožykla: susidūrė trys automobiliai | Kas vyksta Kaune

Dėl oro sąlygų keliai tampa didele čiuožykla: susidūrė trys automobiliai

Dėl itin sudėtingų eismo sąlygų keliuose pasipylė avarijos. Sekmadienio dieną policija praneša apie nelaimę kelyje Kaunas – Žeimiai, kurios metu susidūrė trys automobiliai. Pranešama ir apie keturis sužeistus žmones.

Pirminiais duomenimis, 14:02 val. senajame kelyje į Jonavą kryptimi Kaunas-Žeimiai, maždaug 25-ajame kelio kilometre ties Batėgalos gyvenviete susidūrė trys lengvieji automobiliai. Į įvykio vietą išsiųsti ir greitosios medicinos pagalbos medikai, nes pranešta apie sužeistus žmones.

Avarijos vietoje, kurioje susidūrė du „Opel“ markės ir vienas „VW“ – kelio danga itin slidi. Po susidūrimo du automobiliai nuvažiavo nuo kelio. Iš avarijos vietos medikai į gydymo įstaigą pristatė keturis sužeistus žmones.

Kauno apskrities policijos atstovas Romas Neverauskas praneša, kad eismas dėl avarijos padarinių nėra sustabdytas.

Šiuo metu Kauno apskrityje krenta šlapdriba, dangos ir oro temperatūra tarp 0 ir 1 laipsnio šalčio, tad ant kelių formuojasi plikledis. Lietuvos automobilių kelių direkcijos duomenimis, minėta kelio atkarpa paskutinį kartą buvo barstyta sekmadienį apie 7 valandą ryto.

Sinoptikų duomenimis, artimiausią parą oras atšals, pirmadienio rytą numatomi 6 laipsniai šalčio, tad eismo sąlygos tik blogės. Raginame visus eismo dalyvius įvertinti eismo sąlygas ir susilaikyti nuo nebūtinų kelionių.

PAPILDYSIME

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA