Vaizdas kaunietį pribloškė: sunku patikėti, kad taip gali vykti XXI amžiuje | Kas vyksta Kaune

Vaizdas kaunietį pribloškė: sunku patikėti, kad taip gali vykti XXI amžiuje

R. Tenio nuotr.

Portalo „Kas vyksta Kaune” redakcija sulaukė kauniečio Manto laiško, jis stebisi neįtikėtinu vaizdu V. Krėvės prospekte, atkarpoje, netoli Birželio 23-osios gatvės. 

Vyras stotelėje išvydo, kaip teigia „itin įdomią kompoziciją”: vietoje senų stotelių, žmones pasitinka improvizuotos, kuriose stovi iš namų suneštos ir sustatytos kėdės, suolai, kad laukiantiesiems viešojo transporto būtų kur atsisėsti.

„Sunku patikėti, kad taip gali vykti XXI amžiuje ir dar pačiame mieste. Bet pasirodo taip yra! Gaila ir kartu gėda už miestą, kuris negali pasirūpinti žmonėmis, besinaudojantiems miesto viešuoju transportu. Net minties negali būti apie persėdimą iš nuosavo automobilio į viešąjį transportą”, – sakė Mantas.

Portalas „Kas vyksta Kaune” jau rašė, kad kauniečiai, nesulaukę viešojo transporto stotelių tobulinimo, darbo ėmėsi patys.

Jei ir jūs norite pasidalinti savo užfiksuota informacija Kaune ar paskelbti savo nuomonę, rašykite spec. formos pagalba „Pranešk naujieną“ arba el. paštu: kaunas@kasvyksta.lt

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA