Moteris pėsčiųjų perėjoje partrenkė vyriškį (atnaujinta) | Kas vyksta Kaune

Moteris pėsčiųjų perėjoje partrenkė vyriškį (atnaujinta)

Kas vyksta Kaune nuotr.

Nauja kelio danga, nespėta pažymėti pėsčiųjų perėja, į akis šviečianti vakarinė saulė. Tokios aplinkybės galėjo įtakoti skaudų įvykį, kurios metu partrenktas pėstysis.

Avarija Šilainiuose, Kuršių gatvėje įvyko apie 20 valandą. Moters vairuojamas „Citroen“ pėsčiųjų perėjoje atsitrenkė į tuo metu ja ėjusį jauną vyriškį. Kauno medikai patvirtino, kad iš įvykio Kuršių gatvėje į Kauno klinikas išvežta moteris, tačiau detalesnės informacijos apie sužaloto asmens būklę suteikti negalėjo.

Kauno apskrities policijos budėtojas portalui „Kas vyksta Kaune” patikslino, kad eismo įvykio metu sužalotas jaunas vyriškis, jis medikų nuvežtas į Kauno klinikas.

„Citroen“ vairuotoja patyrė šoką, ją ramino į įvykio vietą po avarijos atvykęs vyras.

Pirminiais duomenimis, pėsčiųjų perėja ėjęs jaunuolis buvo kliudytas priekinio automobilio sparno ir nublokštas ant priekinio automobilio stiklo ir rėžėsi į asfaltą. Automobilis po avarijos sustojo keli metrai nuo pėsčiųjų perėjos.

„Kas vyksta Kaune“ skaitytojas Mantas pastebi, kad Kuršių gatvėje pastarosiomis dienomis buvo nutiesta nauja kelio danga ir atnaujintas asfaltas. Avarijos metu vairuotojai į akis švietė skaisti vakarinė besileidžianti saulė, pėsčiųjų perėja kol kas nepažymėta dažais.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA