Kas vyksta Kaune rugsėjo pirmąją? | Kas vyksta Kaune

Kas vyksta Kaune rugsėjo pirmąją?

R. Tenio nuotr.

Rugsėjo pirmoji – viena svarbiausių datų daugelio Lietuvos šeimų kalendoriuose. Jos metu vyksta tradicinės šventės mokyklose, tačiau netrūksta ir renginių mieste. Pristatome jums pastarųjų programą.

Mokslo ir žinių dienos proga Lietuvos aviacijos muziejus kviečia susipažinti su aviacija iš arčiau: atvykusių lauks virtualių skrydžių imituoklis, aitvarų bei skraidančių lėktuvėlių gaminimas, batutas. Bilietai – po 0,80 eur.

Pusę vienuolikos Vienybės aikštėje rinksis Kaune veikiančių universitetų bendruomenės ir nuo 11 valandos iškilmingai žygiuos link Kauno arkikatedros bazilikos. Eiseną būtina pamatyti, o jeigu esi studentas – joje ir sudalyvauti.

Rugsėjo pirmąją prie Kauno pilies siūloma sutikti visiems, kuriems įdomus neformalusis ugdymas, ir kurie mėgsta muziką. Čia 14 valandą prasidėsiantis renginys „Sveikas, rugsėji!“ siūlys paklausyti įvairių vaikų ansamblių, orkestrų ir kolektyvų pasirodymų, o 18 valandą šventę vainikuos G&G Sindikato koncertas.

Nuo ketvirtos valandos rugsėjo pirmąją švenčiantys kauniečiai renkasi į Nemuno salą, kur vyks piknikas. Pagrindinė sąlyga – jokio alkoholio.

Kauno studentus rugsėjo pirmąją drauge su „Mėtų vėju“ ir „Thundertale“ kviečia sutikti Vilniaus universiteto Kauno humanitarinis fakultetas. Saulės laikrodžio kieme (Muitinės g. 6) vyksiantis koncertas – nemokamas ir atviras.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA