Kauniečiai pasitinka akciją “Neikim į parduotuves 3 dienas” | Kas vyksta Kaune

Kauniečiai pasitinka akciją “Neikim į parduotuves 3 dienas”

Kas vyksta Kaune nuotr.

Prasidėjo trijų dienų „Neikim į parduotuves“ akcija, kurios metu žmonės raginami boikotuoti didžiuosius prekybos centrus ir bent šias dienas jose nepirkti. Taip tikimasi pamokyti prekybininkus, kurie vartotojus kiekvieną kartą pasitinka su išaugusiomis kainomis.

[galerija kiek=”8″]

Feisbuke, kur žmonės kelias savaites žymėjosi, kad dalyvaus akcijoje, užsiregistravo per 100 tūkst. vartotojų, tačiau neaišku, ar visi jie sugebės neperžengti prekybos centrų slenksčio ir visas tris dienas nepasiduos pirkimo manijai.

Akcijos organizatoriui idėja kilo po to, kai apsipirkęs Lenkijoje suprato, jog lietuviškuose prekybos centruose viskas kainuoja kur kas brangiau. Karolis Ramoška tikina, kad jis į prekybos centrus tikrai neis, nes dar pakanka maisto produktų, kuriuos parsivežė iš Lietuvos pirkėjų atrastos Lenkijos.

Antradienio rytą, kai akcija jau buvo prasidėjus, prie Kauno prekybos centrų daug žmonių nebuvo, tačiau pirkėjų netrūko. Vieni tikino nekreipiantys dėmesio į tokius kvietimus, kiti tikino apie akciją nieko nežinoję. Jauni prie kasos stovėję žmonės sakė apie akciją žinantys ir paspaudė, kad dalyvaus, bet į parduotuvę užsuko nusipirkti priešpiečių. Visi kalbinti žmonės sutartinai tikino: valgyti juk nenustosi.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA