Ar R.Morkevičius vėl siautėjo ir mušėsi Kaune? | Kas vyksta Kaune

Ar R.Morkevičius vėl siautėjo ir mušėsi Kaune?

Archyvo nuotr.

„Kas vyksta Kaune“ skaitytojai pranešė apie galimus liūdnai pagarsėjusio boksininko naujus žygdarbius Kauno senamiestyje pirmadienio vakarą.

Vėlyvą vakarą į portalo redakciją paskambinę kauniečiai teigė, kad Rotušės aikštėje, ties 1-uoju numeriu pažymėtu namu siautėjo vyriškis, kurį liudininkai atpažino kaip Remigijų Morkevičių.

„Jis čia stipriai siautėjo. Neaišku kas jam nutiko. Šūkavo, grasino pravažiuojantiems vairuotojams, galų gale smogė pro šalį ėjusiam Kauną lankančiam turistui iš Didžiosios Britanijos. Neaišku, jis girtas buvo, ar ko kito užvartojęs“, – pasakojo skaitytojas, kuris savo akimis matė pirmadienio vakarui neįprastą siautulį pačiame miesto centre ir nusistebėjo, kaip tokie dalykai gali vykti, kad žmonės negali ramiai leisti laisvalaikio net pačiame senamiestyje.

Į įvykio vietą atvykę policijos pareigūnai siautėjusio vyriškio neberado, jis šiuo metu yra ieškomas.

Policijos atstovas nuo smulkesnių komentarų susilaikė, tik paminėjo, kad senamiesčio „mušeika“ dar nerastas.

2013-iaisiais boksininkas išgarsėjo, kaip Vilniaus gatvėje spyrė merginai į galvą. Tuomet teismas jam skyrė 8 mėnesius laisvės apribojimo, 520 Lt baudą, taip pat R.Morkevičius turėjo atlyginti 5 tūkst. lt neturtinę žalą nukentėjusiai merginai, kurios kaunietis teigė nenorėjęs sumušti, o tik parodyti savo sugebėjimus, kaip aukštai gali pakelti koją.

Antradienio ryto duomenimis, dėl šio įvykio ikiteisminis tyrimas dar nepradėtas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA