Kazimiero mugės metu bus ribojamas eismas | Kas vyksta Kaune

Kazimiero mugės metu bus ribojamas eismas

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Didžiausias pavasario renginys prasidės jau rytoj, tad kai kuriose centrinėse miesto vietose bus ribojamas automobilių eismas, tad vairuotojams teks rinktis kitus kelius.

Kazimiero mugė Kauno centre prasidės jau rytoj ir tęsis iki pat sekmadienio vakarą. Dėl prekybininkų gausos, bus ribojamas eismas keliose centrinėse miesto vietose. Dėl Laisvės alėjos rekonstrukcijos, visas mugės šurmulys prasidės nuo A. Mickevičiaus gatvės ir keliaus per visą alėją iki pat Rotušės aikštės. Dėl to, jog A. Mickevičiaus gatvės prekybininkai nekirs, ja eismas ribojamas nebus ir kauniečiai galės laisvai pasiekti norimą vietą.

Tačiau lygiagrečiai einant Maironio gatvė bus uždaryta ir ja jau nepravažiuos joks transportas. Vairuotojams patariama reikiamą vietą pasiekti jau minėt A. Mickevičiaus gatve arba E. Ožeškienės g. ar kitomis centrinėmis gatvėmis.

Automobilių eismas taip pat bus draudžiamas Rotušės aikštėje. Šiemet užsiregistravo itin daug prekeivių, kurie vien Laisvės alėjoje ar Senamiestyje netilpo, todėl išsiraizgys ir Rotušės aikštėje. Tad siekiant užtikrinti tiek amatininkų, tiek pėsčiųjų saugumą, į Rotušės aikštę įvažiuoti nebus galima. Visą eismą reguliuos policijos pareigūnai.

Rekomenduojama į mugę važiuoti viešuoju transportu. O tie, kurie be automobilio negali, savo transportą turės palikti mokamose senamiesčio gatvelėse ar Kauno pilies automobilių stovėjimo aikštelėje, tačiau specialistai pastebi, jog paprastai laisvos vietos greitai užsipildo, tad tenka automobilius palikti gerokai toliau nuo centro.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA