Troleibusus Kaune kartais tenka ir pastumti | Kas vyksta Kaune

Troleibusus Kaune kartais tenka ir pastumti

"Kas vyksta Kaune" skaitytojų nuotr.

Kauniečiai dalinasi užfiksuotais vaizdais, kai būrys keleivių padeda troleibusui pravažiuoti didelę sankryžą. UAB „Kauno autobusai“ atstovai džiaugiasi, kas mieste yra supratingų žmonių, kurie gali ištiesti pagalbos ranką pačiose netikėčiausiose situacijose.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai pastebėjo, kad prieš antrą valandą Draugystės gatvės ir Pramonės prospekto sankryžoje sustojo troleibusas. Keleiviai ne sėdėjo ramiai rankas sudėję, o pakilo iš savo vietų ir ėmė stumti viešąjį transportą iš judrios sankryžos. Kiti eismo dalyviai klausia, kas buvo nutikę, kad teko stumti troleibusą.

UAB „Kauno autobusai“ atstovė Ramunė Tarandė portalui „Kas vyksta Kaune“ patikino, jog troleibusų parko dispečerė nebuvo gavusi jokios informacijos, kad būtų nutikę kas nors rimta. Specialistai aiškina, jog paprastai troleibusus tenka pastumti dėl kelių priežasčių.

Gali būti, kad vadinamieji troleibuso ūsai pakliuvo ant izoliatoriaus ir nepasiekia srovės, tad reikia stumtelėti, kad vėl pasiektų elektra. Kita priežastis – nutrūkusi linija ir troleibusas nepasiekia kontakto. Tuomet vėl pagelbėja stumtelėjimas į kitą vietą.

Bet kokiu atveju UAB „Kauno autobusai“ atstovai džiaugiasi, kad atsiranda žmonių, kurie padeda tokiose situacijose.

„Kartais tenka troleibusus pastumti. Taip kauniečiai dalinasi gerumu“, – juokauja R. Tarandė.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA