Žiūrovų antplūdis: į savaitgalio renginius „Žalgirio“ arenoje parduoti visi bilietai | Kas vyksta Kaune

Žiūrovų antplūdis: į savaitgalio renginius „Žalgirio“ arenoje parduoti visi bilietai

Kas vyksta Kaune nuotr.

Pirmą kartą didžiausios Lietuvos arenos istorijoje dvi dienas iš eilės arena bus pilnutėlė. Tiek į šiandienos Eurolygos rungtynes, tiek į rytojaus koncertą parduoti bilietai. Arenos darbuotojų laukia skubus darbas montuojant sceną koncertui.

Šiandien „žalgirio“ arenoje susikaus Kauno „Žalgiris“ ir Barselonos „FC Barselona“ krepšinio komandos. Laukia arši kova, mat kauniečiai turės stiprų palaikymą, o svečiai – garsių krepšininkų puokštę.

Palaikyti mylimos krepšinio komandos susirinks pilna „Žalgirio“ arena, mat į šį sporto renginį parduoti visi 15 tūkst. bilietų. Arenos atstovai pataria ateiti ankščiau tam, kad nereikėtų grūstis eilėse. Į „Žalgirio“ varžybas durys atidaromos jau 18 valandą, likus pusantros valandos iki rungtynių pradžios.

Savaitgalio koncerte – žmonių masė ir iššūkis darbuotojams

Šeštadienio koncertas pritrauks ne ką mažiau žmonių, nei šio vakaro rungtynės. Į koncertą „80-ųjų legendos“ taip pat parduoti visi bilietai. Ko gero, žmonės išsiilgę koncertų, tad į šį suplūsta visi, ištroškę gerai pasilinksminti.

Koncerte publiką linksmins trys kultinės devintojo dešimtmečio grupės – „CC Catch“, „Bad Boys Blue“ ir „Silent Circle“. Bilietai į šį renginį buvo pradėti pardavinėti dar pavasarį ir, panašu, kad legendinei muzikai abejingų neliko.

Šiuo atveju durys taip pat bus atvertos gerokai ankščiau. Nors koncertas prasideda 20 valandą, lankytojai į areną galės patekti nuo 18.30 val. Tad rekomenduojame nelaukti paskutinės akimirkos ir nesigadinti nuotaikos, kad dėl stovėjimo eilėje, praleidote mylimą dainą.

„Žalgirio“ arenos darbuotojams šis koncertas tikras iššūkis. Iškart po Eurolygos rungtynių, teks ardyti krepšinio aikštelę ir pradėti montuoti sceną koncertui. Tai labai trumpas laiko tarpas, kuomet tenka erdvę kardinaliai pertvarkyti kitokio pobūdžio renginiui.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA