Kauno Rotušėje pagerbti geriausi Kauno mokytojai | Kas vyksta Kaune

Kauno Rotušėje pagerbti geriausi Kauno mokytojai

R. Tenio nuotr.

Tarptautinės mokytojo dienos proga apdovanoti geriausi Kauno pedagogai. Šįmet įvertinimo sulaukė istorijos mokytojas Domas Bogusevičius, muzikos mokytojas Ksaveras Plančiūnas ir pradinių klasių mokytoja Ingrida Žemantauskienė.

[galerija kiek=”24″]

Už kūrybingą vadovavimą, kompetenciją ir puikius mokinių rezultatus tai pat apdovanotas Jono Pauliaus II-ojo gimnazijos direktorius Liudvikas Lokošius, kuriam įteiktas burmistro J. Vileišio žalvarinis medalis.

Kauno technologijos universiteto gimnazijos istorijos mokytojas ekspertas Domas Bogusevičius apdovanotas už aktyvų ir kūrybišką pedagoginį darbą diegiant dalykines ir metodines naujoves, dalyvavimą įvairiuose projektuose, konkursuose, olimpiadose, visuomeninėje veikloje, geranorišką bendradarbiavimą, pagalbos teikimą kolegoms mieste ir šalyje.

BALSUOK UŽ GRAŽIAUSIĄ KAUNO MIESTO IR RAJONO MOKSLEIVIŲ SVEIKINIMĄ>>>

Ksaveras Plančiūnas, Kauno berniukų chorinio dainavimo mokyklos berniukų ir jaunuolių choro „Varpelis“ meno vadovas ir muzikos mokytojas ekspertas įvertinimo sulaukė už nuoseklią kūrybinę veiklą profesionaliai įgyvendinant tarptautinius chorinės muzikos projektus.

Trečiasis apdovanojimas įteiktas Ingridai Žemantauskienei. Kauno humanitarinės pagrindinės mokyklos pradinių klasių mokytojai metodininkei, už nuoseklų gabių mokinių ugdymą, inovatyvių ugdymo formų plėtotę ir gerosios pedagoginės patirties sklaidą. Dar 58 kūrybingai dirbantiems mokytojams Kauno meras įteikė padėkos raštus ir šventines dovanas.

„Jūsų profesija yra pati atsakingiausia ir daugiausiai įtakos tolimesniam jauno žmogaus gyvenimui turinti profesija. Jūs kiekvieną dieną dalinatės atsakomybe už kiekvieną klasėje sėdintį vaiką su jo tėveliais, seneliais ir artimaisiais. Leiskite padėkoti už jūsų atsidavimą ir kantrybę“, – ceremonijos metu sakė Kauno meras, visuomeninės organizacijos „Vieningas Kaunas“ lyderis Visvaldas Matijošaitis.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA