Kauno apskrities policija prašo atpažinti asmenį pagal kompozicinį portretą | Kas vyksta Kaune

Kauno apskrities policija prašo atpažinti asmenį pagal kompozicinį portretą

Rugpjūčio 7 d. apie 9.10 val. Kaune, Šilainių pl., LSMUL VŠĮ Kauno klinikų filialo Romainių tuberkuliozės ligoninės moterų persirengimo kambaryje nenustatytas vyriškis, grasindamas peiliu, sužalojo dvi darbuotojas, pagrobė piniginę su asmens dokumentais, banko kortelėmis bei pinigais ir pasišalino iš pastato.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos (toliau – Kauno apskr. VPK KP NNTV) pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl plėšimo.

Ikiteisminio tyrimo duomenimis plėšimą įvykdė asmuo, kurio požymiai: apie 35-45 metų amžiaus, 165-170 cm ūgio, smulkaus kūno sudėjimo, tamsiai įdegusio veido su ryškiai įdubusiais skruostikauliais, didele nosimi su „kuprele“. Vyriškis vilkėjo tamsiai pilkos spalvos striukę, tamsiai mėlynos spalvos džinsines kelnes, ant galvos buvo užsidėjęs juodos spalvos kepuraitę su snapeliu su baltomis juostelėmis.

Sudarytas asmens, galimai įvykdžiusio plėšimą, kompozicinis portretas.

Atpažinus asmenį iš kompozicinio portreto arba turint apie jį informacijos, prašome kreiptis į Kauno apskr. VPK KP NNTV II-ojo skyriaus pareigūnus tel. (8 37) 30 35 62, (8 37) 30 34 98.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA