A.Kupčinsko koziris žmonėms: renkiesi tarp patrioto ir milicininko | Kas vyksta Kaune

A.Kupčinsko koziris žmonėms: renkiesi tarp patrioto ir milicininko

delfi.lt 2015/03/06 10:45

Artėjant kovo 15-ajai rinkimų karštinė vis labiau įsibėgėja.

Penktadienio rytą dabartinis meras Andrius Kupčinskas pradėjo aštrią rinkimų kampaniją – mieste kabinami plakatai, primenantys Visvaldo Matijošaičio praeitį.

Vienas turtingiausių verslininkų ir „Vieningo Kauno“ kandidatas V. Matijošaitis yra dirbęs pareigūnu Kriminalinėje milicijoje. Būtent tai kauniečiams primena A. Kupčinskas.

„Kartą milicininkas – amžinai milicininkas“. „Kovo 15-ąją renkiesi tarp patrioto ir milicininko“. Plakatuose matoma milicininko kepurė raudoname fone.

„Kovo 15 dieną kauniečių laukia labai svarbus pasirinkimas. Kauniečiai nuspręs, kas artimiausius ketverius metus bus atsakingas už modernaus ir laisvo ateities Kauno kūrimą. Ar už tai bus atsakingas visą gyvenimą savo asmeninio verslo interesais besirūpinantis žmogus, ar tas, kuris yra prisiekęs Kaunui ir rūpinasi jo ateitimi. Tai yra klausimas, į kurį turės atsakyti visi kauniečiai, atėję prie balsadėžių. Labai svarbu, kad kauniečių sprendimas būtų gerai apgalvotas ir pasvertas. Matome, kad į rinkimus metęs milžiniškus pinigus, mano oponentas tarsi užbūrė dalį kauniečių. Norime atverti kauniečiams akis ir parodyti, tarp ko jie iš tikrųjų renkasi“, – teigė Andrius Kupčinskas.

Tuo tarpu kiek anksčiau V. Matijošaitis teigė nekreipiantis dėmesio į jam klijuojamus epitetus.
„Mane galite vadinti kaip norite. Man davėte jau daugybę pravardžių: oligarchas, krabas, policininkas. Tačiau labai negražu, kai tokią intelektualią komandą įžeidinėjate ir bandote pažeminti savo politiniais pareiškimais vadindami „oligarchiniu judėjimu“ ir panašiai (…). Mokėkite pralaimėti. Gerbiamas Kubiliau, gerbiamas Kupčinskai – jūsų kaukės plyšta, veidai ryškėja“, – teigė V. Matijošaitis.

Pirmajame rinkimų ture V. Matijošaitis surinko 37,8 proc. balsų. A. Kupčinskui teko 25,2 proc.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA