Rytinis reidas Kaune | Kas vyksta Kaune

Rytinis reidas Kaune

R. Tenio nuotr.

Kauno apskrities Vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai šeštadienį pradėjo nuo vietinio reido. Vienoje iš pagrindinių Kauno gatvių policininkai patikrino per 200 vairuotojų ir liko nustebinti, mat Šv. Valentino dieną kauniečiai neblaivūs nesėda prie vairo.

Meilės diena kauniečiams prasidėjo kartu policijos pareigūnais ir pūtimu į alkotesterį. Karaliaus Mindaugo gatvėje pareigūnai šeštadienio rytą patikrino 228 vairuotojus. Rezultatai džiugina, nes parodė, jog Kauno vairuotojai yra atsakingi ir per šią šventę išgėrę prie vairo nesėda. Viso reido metu nepasitaikė nei vieno vairuotojo, kuris viršytų leistiną normą. 6 vairuotojai buvo lengvai išgėrę, bet alkotesteris parodė mažiau nei 0,4 promilių.

Visgi, Šv. Valentino dieną į Kauno gatves išvažiavo vairuotojai, kurie Kelių eismo taisykles pažeidė kitais būdais. Vienas vairuotojas neturėjo teisių, 2 nesaugojo savo gyvybių, nes nebuvo prisisegę diržų, 3 neapsidraudę, dar tiek pat neturėjo techninės apžiūros dokumentų, du vairuotojai iš vis pareigūnams nepateikė reikiamų dokumentų.

Įdomu tai, jog Kauno mieste vykusiame reide, buvo nubaustas vairuotojas, kuris neatsakingai vežė savo mažametį vaiką. Mažylis neturėjo savo automobilinės kėdutės ir buvo vežamas, kaip suaugęs. Už tai vairuotojas Meilės dieną turėjo išklausyti pareigūnų moralą bei sumokėti baudą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA