E. Tamašauskas: SELui nebuvo sumokėta nei lito | Kas vyksta Kaune

E. Tamašauskas: SELui nebuvo sumokėta nei lito

kaunoaleja.lt nuotr.

Savo koncerte Egidijus Dragūnas sulaukė daugiatūkstantinės minios švilpimo. Publika dainininkui neleido pratarti žodžių, kai šis pradėjo politikuoti ir į sceną pakvietė kandidatą į Kauno mero postą. Pats politikas tikina, jog jokie pinigai nebuvo sumokėti ir tai tebuvo atlikėjo impulsyvus sumanymas.

Šeštadienį vykusiame SEL koncerte itin prieštaringai reagavo žiūrovai, kai pagrindinis koncerto atlikėjas pradėjo kalbėti apie politiką. 20 tūkstančių žmonių minia tiesiog pradėjo švilpti, neleisdami E.Dragūnui kalbėti.

„Kokia yra nekenčiamiausia profesija Lietuvoje? Prostitutės? Taksistai? Politikai? Aš politikoje nedalyvauju. Man labai gerai sumokėjo. Aš noriu pakviesti ir pasistengti ištiesinti kelius Kaune. O jūs žinot, aš savo žodį laikau, bet politikų nemėgstu kaip ir jūs. Aš neparduodamas. Pas mus nori ateiti žmogus, kuris jau vieną kartą buvo Kauno meru. Ne, tai ne Šustauskas. Pakviečiam, pasižiūrim“, – su publika bendrauti bandė SEL‘as.

Po išsakytų žodžių į sceną įžengė Artūro Zuoko vadovaujamos Lietuvos laisvės sąjungos kandidatas į Kauno mero postą Erikas Tamašauskas. Publika pradėjo dar labiau švilpti.

„Žiūrėkit, aš tikrai neėmiau jokio kyšio. Aš galvoju, kad žmogus nori, žmogus atėjo, žmogus nežadėjo man asmeniškai. Jei ką, aš atsakinėsiu už viską. Man tiesiog žmogus pažadėjo, prašome nešvilpti, aš suprantu, kad ten kitos partijos atstovai. Žmogus pažadėjo man, kad… (nutraukia švilpimas). Tam, kad kažką išrinkti, reikia žmones suvienyti. Aš noriu jus suvienyti. Jūs tikit, kad aš jus tuoj suvienysiu? Jūs gi netikit, kad aš suvienysiu jus su politika, bet aš sugalvojau, kaip jus suvienyti“, – tęsė atlikėjas, po kurio pasisakymų scenoje užgrojo liaudies kapela.

Tikina, jog pinigai nemokėti

Nors pats E. Dragūnas pasakė, jog jam gerai sumokėjo, Erikas Tamašauskas tvirtino visai ką kitą.

Kandidatas į merus tikino, jog apie tokį išėjimą į sceną su juo iš anksto nieko nebuvo derinta ir jokių pinigų tikrai niekas nesumokėjo. Anot politiko, SEL‘as jį į sceną pakvietė iš draugiškų paskatų.

„Baikit, nebuvo sumokėta nei lito. Aš su juo esame iš seno pažįstami. Iš anksto tikrai nesitarėme. Jis yra impulsyvus, tad kai sužinojo, kad ruošiuosi dalyvauti rinkimuose, tai ir pradėjo tokią kalbą“, – kalbėjo liberalas.

Politikas paneigė sklandančius mitus, jog ši idėja neva yra milijonieriaus Tautvydo Barščio iniciatyva ir dar kartą užtvirtino, jog tai buvo ekspromtu SEL sugalvotas šou.

Mano, jog švilpimas nepakenks

Ant scenos per koncertą užlipęs politikas įsitikinęs, jog 20 tūkstančių žmonių švilpė ne jam, o visiems politikams, tad jo kolegos turėtų susimąstyti.

„Nežinau, kaip tai paveiks politinę kampaniją. Tačiau reikėtų pabrėžti, jog minia švilpė ne man, o politikams apskritai, nes aš nebuvau įvardintas. Čia vertėtų susimąstyti visiems politikams, kodėl taip žmonės reaguoja“, – kalbėjo E. Tamašauskas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA