Netikėto reido metu „Subaru” vairuotojas neteko techninės apžiūros | Kas vyksta Kaune

Netikėto reido metu „Subaru” vairuotojas neteko techninės apžiūros

R. Tenio nuotr.

Antradienį po pietų Kauno policijos pareigūnai surengė netikėtą reidą, kurio metu tikrino, ar vairuotojai tinkamai prižiūri savo automobilius. Patikrinimo metu vienas vairuotojas neteko techninės apžiūros, nes jo automobilis neatitiko techninių reikalavimų.

Kauno apskrities kelių policijos tarnybos pareigūnai, primindami vairuotojams, kad nuo lapkričio 10 dienos draudžiama eksploatuoti automobilius su vasarinėmis padangomis, surengė netikėtą vairuotojų patikrinimą Jonavos gatvėje.

Reido metu buvo sustabdytas vienas vairuotojas, kurio automobilis „Subaru” buvo „apvilktas” itin plačiais vasariniais ratais. Policijos pareigūnai informavo vairuotoją, kad keliuose draudžiama naudotis automobiliais, kurių ratai išsikiša už kėbulo. Pareigūnai informavo vairuotoją, kad jo automobiliui naikinama Valstybinė techninė apžiūra, nes padangos neatitinka reikalavimų, o susitvarkęs transporto priemonę, turės apsilankyti techninių apžiūrų centre ir įrodyti, kad jo automobilis tinkamas eksploatuoti keliuose.

Pareigūnai įspėja, kad artėjant žiemai, nuolat rengs panašias akcijas, kurių metu bus tikrinama naudojamų automobilių būklė.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA