Kauno romai su „BMW X5” kelyje skynė viską, ką galėjo (nauja vaizdo medžiaga) | Kas vyksta Kaune

Kauno romai su „BMW X5” kelyje skynė viską, ką galėjo (nauja vaizdo medžiaga)

Kas vyksta Kaune nuotr.

Pirmąją Velykų dieną Kaune įvyko didžiulė avarija. Jos metu sužeista taksi važiavusi keleivė, o įtariamas avarijos kaltininkas iš įvykio vietos pabėgo. Kaip pasakojo liudininkai, jis pasiėmęs didelį maišą nubėgo link netoliese esančio taboro.

Dėl įvykio buvo draudžiamas eismas Minkovskių gatvės atkarpoje.

Pirminiais duomenimis, avarija įvyko, kai „BMW X5” vairuotojas, važiuodamas nuo Marvelės, nepasirinko saugaus greičio, rėžėsi į stulpą, dėl ko ant taksi automobilio „Ford Galaxy” užvirto ženklų laikančioji konstrukcija. Sužalota taksi automobilyje važiavusi moteris.

Iš karto po to „BMW X5” užlėkė ant „Audi A6” galinės dalies, kurioje, o po smūgio atidūrė pievoje už 25 metrų, kur netoliese rajono vaikai žaidė su kamuoliu. Jie ir papasakojo, kad iš „BMW” iššoko keli jauni romai, kurie iš bagažinės išsitraukė maišą ir nubėgo netoliese esančio taboro kryptimi. Vaikinas pasakojo, kad vairuotojas atrodė apsvaigęs.

Su „Audi A6” taip pat važiavo romų tautybės kauniečiai, kurių paklausus, kur „BMW” vairuotojas, atsakė, kad turėtų greit ateiti, tačiau teigė nepažįstantys „BMW” važiavusių.

Policija aiškinasi tikslias įvykio aplinkybes.

PAPILDYTA

LNK žinios skelbia, kad „BMW” vairavo neblaivus nepilnametis.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA